album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

ZVANICNO//Razvode se Nina i Leka!

SAD I ZVANIČNO Razvode se Nina i Leka!

 

Nina i Branislav Lečić saopštili su danas da se razvode posle šest godina braka.

Nina i Leka oglasili su se zajedničkim saopštenjem koji su dali za magazin “Hello”.

– Ovom prilikom obraćamo se javnosti da je obavestimo da smo predali dokumenta za sporazumni razvod posle osam godina zajedničkog života.

Odlučili smo da zajednički obavestimo javnost o tome, zato je naš brak od početka bio pod medijskom pažnjom i mislili smo da je najbolje da onda i prekid takođe bude javan.

Na ovaj korak smo se odlučili ne zato što nam je prisustvo u medijima ikada prijalo, već zato što smo svesni činjenice da je u našem braku javnost uvek postojala, pa zato ne možemo ni ovom prilikom da je presočimo.

  Nina Radulović Lečić i Branislav Lečić; RAZVOD BRAKA;vip ravod, srbija, glumac, voditeljka,

Nina Radulović Lečić i Branislav Lečić

Svesni da u životu postoje i dobre i loše vesti, mi smo očigledno zatvorili krug, počevši sa dobrom, sad moramo da vam kažemo i lošu. Na svu sreću za nas ona nije toliko loša, jer smo i jedno i drugo civilizovani ljudi, tako da ćemo ostati prijatelji i saveznici u velikom poslu odgajanja našeg divnog Lava.

Znajući da će sve zanimati razlozi za razvod, posle dugog promišljanja i sami osetivši potrebu da jedno drugom, pa i vama to artikulišemo, došli smo do zaključka da je razlaz danak ovom vremenu, u kojem se nismo podjednako snašli.

Nismo uspeli da održimo zajednicu i pored velikog truda, zbog verovatno uobičajenog razloga – udaljili smo se zbog poslovnih obaveza i obostranog odsustva od kuće i tako se lagano otuđili, gotovo neprimetno.

Zbog svega što je u ovom braku bilo divno i lepo, ne želimo pojedinačno dodatno da se oglašavamo po ovom pitanju i zato smo sastavili ovu izjavu. Molimo novinare ovim putem, da nas više povodom ove teme ne kontaktiraju – navodi bračni par.

izvor;medie

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *