album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

BOSANSKI MEDIJI OPLELI PO LEPOM MIĆI: Bio je čoban, čistio je cipele…

MEDIJI OPLELI PO LEPOM MIĆI: Bio je čoban, čistio je cipele...

Zlonamerno ili istina?

Bosanski mediji su se naširoko raspisali o poreklu Miroslava Pržulja, zvanog Lepi Mića, pevača i učesnika rijalitija “Farma”, koji će za 10 dana imati veliko finale. Procenite koliko u svemu tome ima istine:

– On sve farmere naziva nepismenim, glupanima, seljacima i još svakojakim pogrdnim imenima, on je taj kojem, očito, treba da se pripišu svi ti “epiteti”. Mića potiče iz Kalinovika, tačnije jednog sela pored tog mesta, da bi u neka doba došao u Hrasnicu, predgrađe Sarajeva. Polako, ali sigurno se približavao gradu, dok na kraju, nije počeo da radi kao konobar na Robnoj kući Sarajka, gde je tacnom, kako nam prepričavaju pevači, samo smetao muzičarima – piše bosanski Express.

Lepi Mića

Foto: Dailymotion printscreen/KUD PUKLO

Bivši prijatelj Lepog MIće je ispričao da je prvo bio čoban.

– Ma on potiče iz jednog sela, tu je negde i selo Ratka Mladića. On je bio čoban koji je završio za priučenog konobara. Pevačima je nosio ugalj, čistio cipele, nosao kofere i instrumente. Samo kako bi bio u njihovoj blizini. Jednom rečju, on je bio seoski prevarant i varalica. Istina, imao je taj neki šarm pa su ga, možda, zato i trpeli muzičari. Čak ga je i Halid Bešlić forsirao u to vreme, jer mu ga je jednostavno bilo žao – priča Pržuljov bivši prijatelj.

No, ipak su mu svi pomogli da snimi pesmu, iako je bio teški antitalenat. Bio je uporan i dokopao se muzike.

– Svi smo ostali šokirani tokom ratnih dešavanja. Ta seoska varalica počeo je da da peva nacionalističke pesme, te kako “pokoriti Sarajevo”. Kasnije se sarajevskim kolegama pravdao kako je morao tako da peva kako bi preživeo i hranio porodicu. On je jedna podvojena ličnost, psihopata, teški bolesnik i kompleksaš. Pričaju i da je gej – otkriva još detalja bivši drug Lepog Miće.

On je, jednostavno, poludeo kada je “sišao” u grad. Postao je bezobrazan, beskrupulozan, izrastavši u budalu i to narcisoidnu budalu.

Lepi Mića

Foto: Dailymotion printscreen/KUD PUKLO

– On je dvorska budala koja je postala nazovi pevač. Najbolje ga je nazvala Zorica Marković, sitnim prevarantom, manjim od makovog zrna. A nije ni sada puno odmakao – pričaju za njega.

Komentari običnih smrtnika, posebno Sarajlija koji ga znaju bile su kakvu je to golgotu Mića preživeo u Sarajevu, o kojoj priča na sav glas, kada je u sve bio upućen, pa je pre rata spakovao kofere i otišao u Beograd da bi veličao velikosrpstvo. A to što je veličao objašnjavao je kolegama kada bi ih sretao u Beogradu da je to morao da radi i da je to samo fora kako bi opstao u novom okruženju i kako bi mogao raditi.

– A svi oni koji znaju Miću od pre rata kažu da u to vreme nije znao sastaviti dvije iste pertle, a sada kada se domogao interneta, a uz to je dokon želi da nauči sve ono što je propustio da nauči kada je trebalo, pa se predstavlja kao hodajući sveznadar – zaključio je Pržuljev bivši prijatelj.

izvor:SD/RadioXXL

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *