album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

BRITANCI PROGLASILI NOVAKA ZA SEKTAŠA! Mediji na Ostrvu brutalno napadaju Đokovića!

BRITANCI PROGLASILI NOVAKA ZA SEKTAŠA! Mediji na Ostrvu brutalno napadaju Đokovića!

Britanski tabloid “Dejli mejl” tvrdi da je Pepe Imaz, privremeni trener Novaka Đokovića, vođa kulta i da je naš teniser član te grupe

Britanci Novaka Đokovića optužuju da je sektaš! Engleski tabloid “Dejli mejl” tvrdi da je Pepe Imaz, privremeni trener Novaka Đokovića, vođa kulta i da je naš teniser član te grupe.

Imaz, koji će biti uz Novaka samo ove nedelje tokom mastersa u Parizu, promoviše pokret “Ljubav i mir”. Taj pokret organizovao je Imazovo predavanje u Marbelji, kojem je prisustvovao i Đoković.

Skandalozne tvrdnje
Novak je na sastanku koji liči na sektaški skup držao oči zatvorene i govorio o dubokoj meditaciji
“Dejli mejl”

Spiritualni guru

Novinari engleskog tabloida zaključili su da je čitav događaj podsećao na susret članova nekog kulta.

Na momente sastanak podseća na okupljanje sekte. Novak većinu vremena drži oči zatvorene i u jednom trenutku priča kako je grupa pre sastanka imala duboku meditaciju – iščuđava se autor teksta.

Đokovićeva odluka da na pretposlednji turnir u sezoni vodi anonimnog Imaza umesto trenera Borisa Bekera i Marjana Vajde zaintrigirala je mnoge.

Posebno je interesantan Imazov nesvakidašnji metod treninga, koji se bazira na tome da je ljubav prema onome što sportista radi najvažnija, pa ga zato opisuju kao spiritualnog gurua.

Englezi ističu da Imaz ima ogroman uticaj na Novaka, posebno jer srpski teniser koristi retoriku sličnu Špančevoj.

Na ivici smrti

Španski stručnjak je otkrio da je bio na ivici smrti.
Tada sam naučio da gledam život iz drugačijeg ugla. Uvideo sam da je sve površno, nije me zanimalo šta ljudi misle o meni. Niko nije razumeo zašto sam se povukao iz tenisa. Zapravo su mi bili potrebni samo ljubav i mir. Počeo sam da volim sebe takav kakav jesam.

Bekerova saradnja sa Srbinom, koja je bila veoma uspešna, sada je neizvesna. Uz sve spekulacije o tome šta se događa sa Đokovićem, prevideo se sve veći uticaj Imaza i njegovih verovanja – ističe se u tekstu.

Britanci posebno izdvajaju Đokovićevu izjavu koju je dao po dolasku u Pariz.

Osećam se preporođeno – rekao je tada Nole.

Ništa neobično

Sam Novak se ne obazire previše na paljbu koju su osuli po njemu.

Imam veliki tim. Oni koji su sa mnom su takođe deo ekipe. Dogovoreno je da Boris i Marjan ne dođu u Pariz. Igrao sam bez njih i u Majamiju u martu – podsetio je svetski broj jedan.

Drugi britanski mediji bave se time ko će pratiti Novaka na Završnom mastersu u Londonu koji počinje 13. novembra. Iz Đokovićevog štaba potvrđeno je da će se Beker i Vajda vratiti u tim, što je bilo i očekivano. Na poslednjem turniru u sezoni Đoković brani titulu i 1.300 bodova.

izvor:Informer

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *