album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

Đoković: Fokus stavljam na sopstveni kvalitet

Đoković: Fokus stavljam na sopstveni kvalitet

Srpski teniser Novak Đoković rekao je danas da je zadovoljan pobedom nad Žilom Milerom i time što je na visokom nivou počeo Masters turnir u Parizu.

“Sve je kako valja, što se tiče tela i igre, a uzimajući u obzir da sam malo oscilirao, nisam imao puno takmičarskih mečeva od Njujorka. Igrao sam na visokom, zadovoljavajućem i čvrstom nivou. Počelo je kako valja, sutra je novi dan”, rekao je Đoković novinarima posle meča.

Prvi teniser sveta plasirao se u treće kolo turnira u Parizu, na kome brani titulu, pošto je u dva seta bio bolji od Žila Milera iz Luksemburga.

“Miler je nezgodan protivnik, koji dobro servira, pobedjuje, veoma je agresivan. Podloga je ove godine brža nego prošle, a to je išlo njemu u korist. Ali, zadovoljan sam načinom kako sam izlazio na kraj s njegovim servisom, a moj me je dobro služilo, što je neophodno u ovakvim uslovima”.

Upitan da li mu priča oko mogućeg ustupanja prvog mesta na svetskoj rang listi uzima pažnju, Đoković je rekao da se trudi da razmišlja samo o mečevima.

“Pokušavam da se koncentrišem i svu pažnju usmerim na svaki naredni meč. Samo u tom slučaju mogu da se nosim sa svima. Fokus stavljam na sopstveni kvalitet, jer je poslednjih nekoliko meseci donelo mnogo uspona i padova”, rekao je srpski teniser.

Naredni protivnik biće mu Grigor Dimitrov iz Bugarske, za koga je rekao da je veoma talentovan teniser.

“On je već nekoliko godina na turu i sada je mnogo iskusniji. Ima radnu etiku i uvek pokušava da se poboljša. Siguran sam da će biti veoma motivisan da igra dobro protiv mene”, naveo je Đoković.

Mediji su prethodnih dana mnogo pažnje posvetili Đokovićevom timu, a on je rekao da će i Boris Beker i Marijan Vajda biti sa njim na završnom ATP turniru u Londonu.

izvor:N1

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *