album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

GAŠIĆU PUKAO SALON: Žene sramota da se depiliraju zbog njegovih Kobri!

Žene sramota da se depiliraju zbog njegovih Kobri!

POTERAO GA MALER: EKSMINISTAR U POSLOVNOM PROBLEMU

Kruševljanke sve slabije posećuju frizersko-kozmetički salon koji se nalazi u kući bivšeg čelnika vojske jer moraju da se legitimišu kod vojnog obezbeđenja
BEOGRAD – Bivši ministar odbrane Bratislav Gašić ponovo je u problemu. Naime, frizersko-kozmetički salon „Insomnija“, čiji je vlasnik, a koji se nalazi u okviru njegovog doma u Kruševcu, gotovo da je pukao, jer ženama nije prijatno da dolaze na ulepšavanje zbog pripadnika Kobri koji ga čuvaju, saznaje Kurir!Upravo iz ovih razloga na Fejsbuk stranici Gašićevog sina Milana 27. januara ove godine (o čemu je Kurir pisao) osvanula je reklama za salon koji je u njihovom vlasništvu.

Prema rečima našeg sagovornika, većini žena nije prijatno što moraju da ostavljaju svoje podatke svaki put kad imaju, recimo, zakazan tretman depilacije.

Bratislav Gašić, frizersko-kozmetički salon, salon Insomnija žene , depilacija ,sramota, kobre , obezbeđenje , Kruševac

frizersko-kozmetički salon Insomnija krusevac

Komične scene

– Žene su masovno počele da otkazuju tretmane, i to nije ništa novo, traje ta situacija otkad su pripadnici Kobri ispred kuće. Prosto im je neprijatno što svaki put moraju da se legitimišu, ostavljaju svoje lične podatke pripadnicima vojne policije koji se nalaze ispred kuće, a salon je u kući bivšeg ministra – kaže naš sagovornik.

Iako je Gašić s mesta ministra odbrane zvanično smenjen pre nedelju dana, a na pozive ne odgovara, za komentar smo se ipak obratili u Birčaninovoj 5.
– Salon se nalazi u prizemlju kuće u Kruševcu u kojoj žive Gašići, a u kućici pored su pripadnici vojne policije. Nikad nikog od mušterija nisu legitimisali – rečeno nam je u kabinetu v. d. ministra Dušana Vujovića.

Naš sagovornik, s druge strane, tvrdi da je situacija čak bila i komična, jer su žene međusobno komentarisale da ne žele da im „kobra“ uleti u prostoriju dok su na stolu za depilaciju.

Biznis na izdisaju

Kurir je, podsetimo, pisao kako Gašići, tačnije njegov Milan, reklamiraju salon „Insomnija“ na društvenim mrežama. Gašić junior objavio je na svom Fejsbuk profilu fotografiju cenovnika uz komentar: „Dođite i uverite se u naš kvalitet“, što ide u prilog tezi da im je biznis na izdisaju.

Dugačka imovinska karta
TERETANA, TELEVIZIJE…

Inače, Gašićev sin Milan nedavno se na društvenim mrežama pohvalio da su otvorili frizerski salon i da su ga nazvali „Insomnija“. Pre toga, obelodanio je da su pokrenuli još jedan biznis – otvorili su teretanu „Skaj džim“. Ipak, neki od njegovih virtuelnih prijatelja iskritikovali su ga zbog hvalisanja i prebacili mu zbog porodične imovinske karte. „Televizija komada tri, BG produkt, crkva, desetine kuća, teretana, frizerski salon, još da kupite grad Kruševac i imate sve. Otkrij mi tajnu kako, da se i ja obogatim“, napisao je tada jedan od njegovih prijatelja.

DA LI BI ONE IŠLE KOD GAŠIĆA

Vjerica Radeta, SRS
NE MENJAM MOJU VESNU

Malo mi je iznenađujuće to za legitimisanje, ali svako radi svoj posao. Za dobru kozmetičarku, išla bih bilo gde. Ako bi moja kozmetičarka Vesna bila u takvoj nekoj zgradi, i dalje bih išla kod nje, bez dileme.

Slavica Đukić Dejanović, SPS
VOLIM DA UŽIVAM U SALONU

Pravo da vam kažem, kad odem kod kozmetičara, volim da uživam i ne bih volela da me neko legitimiše, to nije baš prijatno. Svakako ne bih ostavila lične podatke.

Nataša Vučković, DS
SVUDA POŠTOVATI ZAKON

Treba ispoštovati zakon. Zna se ko po našem zakonu ima pravo da legitimiše bilo koga, kao i da uzima podatke. To važi i za javnu garažu, pa i za kozmetičku salon u ovom slučaju.

Bratislav Gašić frizersko-kozmetički salon salon Insomnija žene depilacija sramota kobre obezbeđenje Kruševac

porodicni biznis/krusevac

izvor: Kurir/RadioXXL

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *