album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

HALIDU PODMETNULI ĆERKU! Muslimović godinama verovao da je otac jedne Eme!

Muslimović godinama verovao da je otac jedne Eme!

Halid Muslimović je posvetio pesmu “Kćeri moja” svojoj naslednici Emi, za koju se ispostavilo da nije njegovo dete! Kad je pevač 1992. godine snimio ovu pesmu, u kojoj pominje ime Ema, ni sam nije slutio kakva ga drama čeka. Kako Pink.rs saznaje, ispostavilo se da je pravi otac bio Halidov blizak prijatelj

Muslimović je godinama mislio da je Ema njegova ćerka, davao je novac za alimentaciju, a onda se ispostavilo da je pravi otac njegov blizak prijatelj. To je saznao kad je hteo da uzme dete da živi sa njim. Tad je i nastala pesma “Kćeri moja” – priča izvor ovog portala.

Kako kaže, detetova majka, a Halidova bivša je priznala “plavom čuperku” da je devojčicin pravi otac zapravo njegov prijatelj. Muslimović ovo nije prihvatio zdravo za gotovo pa je, navodno, usledilo ispitivanje očinstva.

– Test je rađen u Zagrebu i na njega su išli devojčica, Halid i njegov prijatelj. Ispostavilo se da njegova bivša nije lagala i da dete zaista nije njegovo – kaže izvor Pink.rs.

Pevač je potvrdio da Ema nije njegovo dete, ali nije želeo da govori o detaljima.

– Ema i nije moje dete. To nema veze sa mnom i ne bih na tu temu da razgovaram uopšte. Ne znam odakle vam sad to – rekao je Muslimović.

Kćeri moja

Kćeri moja, kćeri Ema,
kad porasteš, kad budeš žena,
saznaćeš šta je ljubav,
saznaćeš šta je rastanak.
Pričaće ti ljudi, možda istinu.
A sada, budi dobra seka,
slušaj svoju majku i molim te
ne pitaj je sada šta je to s nama bilo.
I molim te ne pitaj je sada gde je tvoj tata.

izvor:informer/radioxxl

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *