album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

ISPOVEST PROSTITUTKE IZ VRANJA: Dekica (82) je tražio da mu izd**am! Pre nego što sam počela rekao je..

prostitucija
Tridesetogodišnja Barbara, prostituka iz Vranja u svojoj ispovesti govore o tome kako je shvativši koliko voli seks i da ne može bez njega, odlučila da spoji lepo i korisno i počela da se bavi najstarijim zanatom.

Najpre je radila za gazdaricu kafane u kojoj je konobarisala, i za posao konobarice dobijala sto evra mesečno, a za seksi usluge koje je pružala mušterijama jos sto. Kada je videla da joj dobro ide i da sama može mnogo više da zaradi odlučila je da napusti gazdaricu i započne sopstveni biznis. Ali, trebalo je ovu odluku saopštiti gazdarici.

 

– Razmišljala sam, kako da im kažem da odlazim. Gazdarica je bila manji problem nego njen muž koji je sve držao pod svojom kontrolom. Nije mi bilo lako, jer ako kažem da hoću da radim sama izgubiću posao konobarice, a preko tog posla nalazila sam mušterije za seks – ispričala je Barbara za OK RADIO.

Prostitutka

Foto: Profimedia/ilustracija

Ona objašnjava kako je gazda odlučivao o svemu i kako je čak nalazio klijente i određivao satnicu i tarifu i svojoj ženi.

 

– Jednog jutra kada smo popili malo više u kafani smo ostali ja, gazdarica, njen suprug i jedan klijent Albanac. Trebalo je da ja odradim posao, ali gost je hteo da povali gazdaricu – priča Barbara.

Gazda Albancu za 250 evra prodao ženu

– Dogovarali smo se koga će na kraju da „vodi“, mene ili nju kada je raspravu prekinuo gazdaričin suprug, rečima: “Daj 250 evra i imaš 15 minuta na raspolaganju“, rekao je mušteriji. Ovaj je odmah pristao i on i gazdarica su otišli u sobu. Gazda i ja smo izašli napolje i zapalili cigaretu. Činilo mi se da je nervozan. Ćutao je i šetao. Nakon petnaest minuta Albanac i njegova žena sišli su u dvorište, on je stavio novac u džep i sa ženom otišao kući. Kao da je sve normalno i kao da se do pre par minuta nije kresala sa drugim – opisuje Barbara jednu od scena kojoj je prisustvovala.

 

Prostitutka

Foto: Profimedia/ilustracija

Prelomila je nekako i saopštila im da hoće da radi sama. Međutim, kaže da se što se novca tiče “nije mnogo ovajdila“.

 

Gazdarica za seks uzimala 200 evra

Poređenja radi ona navodi da je gazdarica, zarađivala i po dve i tri hiljade evra mesečno, dok ona nikada nije uspela da sakupi više od hiljadu.

– Gazdarica je usluge naplaćivala od dvesta evra pa naviše, Uspevala je da zaradi mnogo više od mene jer je njenu pohotu i požudu “kanalisao“ njen suprug batinama kada bi primetio da manjka novca prebijao ju je kao kučku – objašnjava Barbara.

Ona kaže da su tako i uspeli da se obogate. Svake godine menjali su automobile, skupe i nove, napravili su kuću na dva sprata i opremili je modernim nameštajem i uređajima. Uvek su bili moderno i skupo obučeni, nosili su vredan nakit… Njihovi sin i ćerka, već studenti imali su svoj stan i svako svoja kola, i sve to od prostitucije, i gazdaričine i njene.

– Počela sam da naplaćujem od 25 do 50 evra. Imala sam i po petoricu mušterija za noć, a usluge sam ograničila na 20 minuta. Zarađivala sam super – priča ona.

Međutim, nije, kaže uspela da ništa da uštedi jer kako je dobijala više para, više je i trošila.

– Nikad više love nisam imala, ali bih se u međuvremenu obavezno zaljubila u nekog kretena koji bi me folirajući se uzeo svu ušteđevinu. Svaki put kada bih se opekla tako, zarekla bih se da ću štedeti za sina, koji je već pošao u osnovnu školu. Ali, džaba, uživanje u seksu nadjačalo bi svako razumno i komercijalno razmišljanje – kaze Barbara.

Potukla se sa koleginicom zbog mušterije

Barbara je posle pet godina napustila Gazdaricu. Otišla je od nje kada je ova dovela još jednu devojku od 18 godina. Barbara je imala stalne mušterije, ali nova devojka odnosila je nove mušterije i Barbarini prihodi su se drastično smanjili. Ona je ludela zbog toga. Počela je da se svađa sa novom koleginicom sve dok se jednog dana nisu potukle ispred kafane. Tada je otišla.

drugačiji svet prostitucije, koji nije bio kafanski i posle fajronta. Bilo nas je šest u grupi. Četiri udate, dve razvedene. Sve drčne na lovu, a pre svega na onu stvar – priča Barbara o novom samostalnom početku.

Prostitutka

Foto: Profimedia

Kaže da je “ to bila prava stvar“. Jedna od njih je bila glavna, ona je organizovala sve, nabavljala klijente, pravila kontakte i sve se radilo preko mobilnih telefona i kompjutera. Barbara objašnjava da je svaki od mušterija morao da pošalje sliku i podatke o bračnom i imovnom stanju. Pošto nije imala ušteđevinu i bila je bez dinara, kaže da je birala najbolje plaćene ponude. A najviše su plaćali starci od 70 do 80 godina.

 

– Imala sam dva slučaja gde sam se muški oparila. Kod jednog samca, koji je ležao šlogiran u krevetu i imao 74 godine, zaradila sam 200 evra. Tražio je da se skinem gola i da me posmatra 10 minuta. Jadnik, gledao me je i onako iskrivljenih ustiju oblizivao je jezik. Drugi slučaj je za Riplija. Bila sam „na usluzi“ dekici koji je imao 82 godine. Sećam se da mu je lice bilo bez ijedne bore, kao kod deteta, ni traga od popucalih kapilara…Tražio je samo da mu ga iz*kam. Rekao je kada sam ušla i počela da se skidam: “Poigraj se sine, ništa drugo ne tražim”, i platio je 200 evra za 15 minuta igre “hoću-neću“ – opisuje na kakve je sve mušterije nailazila.

 

Naravno, kaže, bilo je i perverznjaka koji su tražili vezivanje, bičevanje, uriniranje po njima, ali na to nikad nije pristajala. Volela je seks, to je bilo u njenoj prirodi.

izvor:RadioXXL

 

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *