album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

ISPOVEST:Zbog pozajmljenih 100 evra postala sam SEKSUALNA ROBINJA!

ISPOVEST ČITATELJKE INFORMERA: Zbog pozajmljenih 100 evra postala sam SEKSUALNA ROBINJA!

U želji da kupi garderobu na rasprodaji, J. G. (26) iz Beograda odlučila je da pozajmi novac od advokata N. N. (64), koji joj je u zamenu za to tražio da ima seksualne odnose sa njim, a da novac otplaćuje na rate od svoje socijalne pomoći. Prenosimo vam njenu ispovest u celini

N.N. sam upoznala u Beogradu gde sam se nalazila kod prijateljice u gostima. Razgledajući izloge i sve te lepe stvari po buticima, a bila je sezona rasprodaja, žarko sam želela da imam nesto od toga. Najviše mi se dopala jedna zimska jakna i cipele “kanađanke”. U telefonskom razgovoru požalila sam se svom prijatelju Milanu u mom mestu kako je ovde sve jeftino, a opet meni nedostupno.

Uputio me je na N.N. za koga mi je rekao da daje pozajmice bez jemstva. Nazvala sam tog čoveka i zakazali smo susret u jednom kafiću. Kada smo se našli objasnila sam mu da bih ja uzela na zajam samo 100 evra koje bih vratila kroz rate od svoje socijalne pomoći. Rekao mi je da nema problema za pozajmicu, ali je tražio da imam seksualni odnos sa njim. Nisam pristala jer u nepoznatom gradu sa nepoznatim čovekom to nisam smela sebi da dopustim. Kada sam se vratila u svoje mesto moj prijatelj Milan me je uskoro upoznao sa tim čovekom. Ispostavilo se da je on rođen u mom mestu a živi u Beogradu.

seks,ispovest, dug, ucena, sex, seksualna robinja

seksualna robinja

Nekada je radio u Tužilaštvu a sada se bavi advokaturom. Sada je već bila drugačija situacija i ja sam prihvatila uslove za pozajmicu. Pošto su i moj prijatelj Milan, koji inače ima porodicu u Nišu i N.N imali neprestano odnose sa mnom više dana ja sam prokrvarila zbog ostećenja vaginalnog zida. Da bih se spasila od daljih muka predložila sam advokatu da ga upoznam sa mojom prijateljicom sa kojom bi nastavio dalju vezu, a mene da oslobodi seksualne obaveze. Prihvatio je jer je ta prijateljica mnogo mlađa i lepša.

Ja inače imam 26 godina a advokat N.N. ima 64 godina. Kad je došao pred Novu godinu sastajali smo se u njegovoj kući koja je u samom centru. Ja sa mojim prijateljem Milanom, a on sa mojom prijateljicom. Ponekad je tražio da se menjamo, odnosno da obe imamo odnos sa njim. Naravno prvobitnih 100 evra se pretvorilo u mnogo veći iznos sa kamatom i ja nikako da se razdužim.

Ta veza traje još uvek povremeno kad on dolazi iz Beograda u naše mesto na ročišta po predmetima koje ovde zastupa. U poslednje vreme stalno sam pod sedativima i antidepresivima jer ne znam kako da se izvučem iz ovog začaranog kruga iz koga izgleda nema izlaza.

izvor:Informer/Radio XXL

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *