album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

MACA DISKRECIJA Mama zna da sam prostitutka!

PROSTITUCIJA:MACA DISKRECIJAIMA SVOJ CENOVNIK

Starleta Senada Nurkić, alijas Maca Diskrecija, okačila je mikrofron o klin i upustila se u najstariji biznis – prodavanje tela!

Osim što javno priznaje da je prostitutka, ona kaže da se ne boji zatvora, iako je njen „posao” u našoj zemlji nezakonit. Maca ističe da joj je majka najveća podrška u pohodu na novac.

– Članovi moje porodice, ujedno i moja majka Enesa, podržavaju me u odluci da se bavim prostitucijom. To je posao kao i svaki drugi. Ja moram da prodajem telo da bih preživela, a i da bih pomogla njima. Ne vidim u tome ništa loše – ostavila nas je bez teksta ovom izjavom bivša učesnica rijaliti šoua „Parovi” i pokušala da nam objasni zašto ne živi od pevanja, pošto je zagazila u te vode nakon slave koju je stekla u rijalitiju.

Cenovnik

Kako je već pričala, Maca za seks sa jednim muškarcem traži 500 evra, a za grupne igrarije traži 1.000. Ukoliko njeni klijenti zahtevaju od nje neke perverzije, to naplaćuje dodatno i spava za novac isključivo sa muškarcima. Kako nam je rekla, do sada joj seksualne usluge nisu tražile žene, a na to ne bi ni pristala.

– Novac koji sam zaradila boraveći u rijalitiju, a koji sam htela da uložim u karijeru, dala sam mojima da otplate dug, pa sam zapostavila pevanje, ali biće i toga, nadam se. Ne odustajem od namere da se bavim pevanjem. U „Parove” ne bih ponovo, sada mi je želja da uđem u „Farmu” – kaže Maca, koja iako zna da u Srbiji bavljenje prostitucijom nije legalan posao, tvrdi da ima „jaka leđa“, pa se ne boji da će završiti iza rešetaka.

– Ne bojim se zatvora. Ti što bi da me zatvore zbog ku*vanja neka mi plate račune i sve potrepštine za život. Imam dečka političara i on neće dozvoliti moje hapšenje. On me štiti od bilo kakve kazne – tvrdi Diskrecija, koja očigledno više nije diskretna, već konkretna.
Zvezda „Hepijevog” rijalitija kaže da se ne stidi što se bavi prostitucijom i da od toga lepo zarađuje. Takođe, tvrdi da ne opslužuje poznate ličnosti i da je spojila lepo i korisno, jer osim toga što je ljubiteljka seksa, spava sa veoma lepim i zgodnim muškarcima i još za to na kraju bude plaćena.

Tužilaštvo: Mora da odgovara!

U tužilaštvu su nam rekli: – Ako Maca nema makroa može da bude kažnjena prekršajno. U slučaju da ima makroa, vozača ili nekoga ko joj izdaje stan, ta osoba odgovara za posredovanje u vršenju prostitucije. Za bavljenje prostitucijom izriče se obično novčana kazna, ako je neka devojka uhvaćena prvi put. Međutim, ako je više puta prekršajno kažnjavana zbog prostitcije onda je predviđen zatvor. Prostitucija je prekršaj, posrednici odgovaraju krivično, dok su devojke koje se bave prostitucijom, u slučaju pokretanja postupka svedoci na sudu.

– Moje usluge koriste uglavnom biznismeni. Kada im žene nisu kod kuće, ja dođem na partiju seksa kod njih u stan, a neki dolaze i kod mene. Uglavnom mi dolaze lepi i zgodni momci. Neke devojke mogu to samo da sanjaju, kunem vam se. Osim toga mi plate, daju mi i neke skupe poklone – parfeme, veš, nakit – pohvalila nam se starleta poreklom iz Tuzle koja trenutno živi i radi u Beogradu.

izvor:Alo/Radio XXL

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *