album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

MANEKENKA:Naomi Kempbel osuđena na šest meseci zatvora

Naomi Kempbel

Slavna manekenka proglašena je krivom za napad na paparaca koji je fotografisao nju i njenog bivšeg dečka na odmoru.

Naomi (45) udarila je Gaetana di Điovanija svojom tašnom kada ju je slikao dok se šetala Liparskim ostrvima u blizini Sicilije sa ruskim milijarderom Vladimirom Doroninom 2009. godine.

Sicilijanski sud proglasio ju je juče krivom i ona je dobila šest meseci uslovne zatvorske kazne.
Napad se dogodio u avgustu 2009. kada su britanska manekenka i njen tadašnji dečko usidrili jahtu na ostrvu i posetili lokalni gradić, nakon što su nekoliko prethodnih dana proveli u Sen Tropeu.

 

Manekenka je shvatila da ih je Di Đovani nekoliko puta uslikao dk su šetali i napala ga tašnom. Tom prilikom mu je ogrebala oko zbog čega je on zatražio lekarsku pomoć i tri dana se oporavljao.
– Samo sam počeo da je slikam i nisam očekivao tako nasilnu reakciju – rekao je on 2013.

 

Naomi je tada postigla sporazum sa fotografom i on je povukao tužbu. Ipak, tužilac je zatražio da se suđenje nastavi zbog ozbiljnosti njene optužnice, i jer je smatrao da je to u javnom interesu. Mediji pišu da Naomi sada planira da podnese žalbu na presudu.
Naomi je poznata po svojoj burnoj naravi. Godine 1998, naređeno joj je da ode na kurs kontrole besa nakon što je napala svoju ličnu asistantkinju mobilnim telefonom. Deset godina kasnije, 2008, priznala je da je na aerodromu u Londonu napala policajca, sa kojim se sukobila zbog izgubljenog prtljaga.

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *