album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

Mile Kitic: Zabranio kcerki vezu sa Milanom Stankovicem!?

Mile Kitic zabranio vezu kcerki

Čim je djevojka rekla da joj se pjevač sviđa i da bi s njim vezu, Mile je poludio

Mile Kitić postaje strog otac, a počeo je i da se miješa u ljubavni život svoje kćerke Elene koja je nedavno napunila 18 godina.

Ona je pred njim i svojom majkom Martom Savić, saopćila da joj se jako dopada Milan Stanković i da bi s njim bila u vezi, kao i da bi mogla s njim da ode na kraj svijeta. Objasnila je i da su imali flert na rođendanskoj proslavi, kao i da od tada ona ne prestaje da misli na njega.

Mile je poludio zbog toga i rekao da od toga nema ništa i da joj ne pada na pamet i da razmišlja o tome jer je Milan dosta stariji od nje, drugo jer je pjevač i nikada nije kod kuće i uvijek je zauzet, a treće jer treba da nađe sebi nekog vršnjaka sa kojim će imati vezu.

Mile je dodao da je Milan dobar dečko ali da jednostavno zna kako estrada funkcionira i to ne želi za svoju kćerku. Međutim, Elena je poludjela zbog toga i nije htjela sa ocem da priča neko vrijeme sve dok je nisu prošle “bubice” da bi bila sa Milanom. Neki njeni prijatelji kažu da se među njima već “nešto desilo”, a da je ona tada opipavala puls ocu kako bi on reagovao kada bi mu ona rekla da je u vezi sa kolegom.

 izvor:Expres/RadioXXL

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *