album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

MUŠKARCI, ČUVAJTE SE ZA KASNIJE! Ženama je najbolji seks posle četrdesete

NAJBOLJI SEKS ISTRAŽIVANJE ŽENE

Žene mladost očigledno suludo troše na seksualna iskustva, jer je više relevantnih istraživanja i anketa pokazalo da je ženam najbolji seks nakon četrdesete…

Seksualni život ženama je nekad izvor frustracija, nekad užitak, a nekad im je zapravo sve jedno jer su upale u rutinu. No, kad je zapravo ženama najbolje u krevetu?

Novo istraživanje je pokazalo da žene nakon 40. godine života imaju bolji seksualni život od žena u nekom drugom životnom stadijumu. Razlog je, prema odgovorima ispitanica, zapravo vrlo jednostavan- žene u tom dobu manje se opterećuju izgledom, pa samim time imaju više samopouzdanja i bolji seksualni život.

Neverovatno velikih 80 odsto žena kaže da su mnogo maštovitije u seksu nego kada su imale 20, a 60 odsto njih kaže da lakše izražavaju svoje potrebe, želje, osećanja i razmišljanja. S druge strane, petina žena mlađih od 30 godina se pretvaraju da su zadovoljne seksualnim životom, dok je to slučaj kod samo 7 odsto žena koje su navršile četrdeset godina.

Uz to, čak 58 odsto žena tvrdi da im je najbolji seks u braku jer su tada dosta iskusnije, imaju manje briga nego kada su bile mlađe, pa mogu i više da se opuste u spavaćoj sobi. Logičan je zato i podatak da je samo pet odsto udatih žena koje su bile neverne tada imalo najbolji seks.

Stoga, ako ste mladi i seks vam je bezveze … ima vremena!

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *