album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

NAPAO JE NA ULICI Odbila udvarača, on je brutalno pretukao!

Odbila udvarača, on je brutalno pretukao!

Aleksinčanka Lidija Miladinović (47) prijavila je policiji da ju je preksinoć oko tri časa posle ponoći, kada je pošla na posao, brutalno pretukao poznanik dok je čekala autobus na starom autoputu kod Stočne pijace.

Ona je zadobila brojne modrice i hematome po licu i telu, a na odeljenju hirurgije aleksinačke bolnice ušivena joj je arkada. Lidija kaže da je slučaj prijavila policiji, ali i da će privatno goniti nasilnika.

– Tog čoveka sam upoznala prošle godine, bili smo poznanici, možda mi se u jednom trenutku i sviđao. Izašli smo dva puta prošlog leta, ali sam videla da nije za mene. Od Nove godine komuniciramo porukama, nekada lepo, nekada se raspravljamo. Možda sam ga, priznajem, provocirala porukama, kao što žene to rade, ali nisam zaslužila ovakvo brutalno prebijanje, od kojeg još ne mogu da dođem sebi. Udovica sam 13 godina, muž mi nikada ni šamar nije udario, a neko ko mi je poznanik brutalno me je prebio – kaže Miladinovićeva, koja radi u „Niš ekspresu“ u Nišu.

Ona kaže da joj je poznanik slao preteće poruke „da će joj otkinuti glavu“, ali da nije tome pridavala značaj.
– Sinoć smo imali raspravu telefonom oko 21.30. Posle je zvao pola časa posle ponoći da se vidimo, ja sam odbila rekavši da u dva ustajem jer moram da se spremam za posao u noćnoj smeni. Kada sam oko 3 sata posle ponoći izašla na ulicu, videla sam njegov auto u blizini svoje kuće. Poslala sam mu poruku i pitala da li je to on, ali nije odgovorio. Auto je prošao pored mene, a kada sam došla do mesta gde čekam autobus, on je bio sakriven iza drveta. Pružila sam ruku da se pozdravimo, ali me je uhvatio za kosu i udario u glavu tako da sam se srušila – priča Lidija.

Lidija Miladinović ,napad, ulica, pretucena, aleksinac, stara pijaca, udvaranje, nasilje, policija

Aleksinčanka Lidija Miladinović

Lidija Miladinović , Foto: privatna arhiva

Ona kaže da je tada počelo iživljavanje i da se jedva spasla.
– Počeo je da me šutira po stomaku i kičmi. Zgrčila sam se da se zaštitim. Uhvatio me je za noge i vukao me po asfaltu. Uzeo je moju cipelu koja je ispala i pokušao je da mi je ugura u usta. Vikala sam da prestane jer sve snimam telefonom, iako nisam snimala. To ga je još više razbesnelo. Počeli smo da se otimamo za torbu, poispadale su mi sve stvari. Ponovo me je udario u glavu. Verovatno se uplašio kada je video da sam sva krvava, pa je otišao. Moje kolege koje su naišle autobusom rasplakale su se kada su me videle – svedoči ona.
U policiji je potvrđeno da su dobili prijavu i da postupaju po njoj.

Plašim se da izađem na ulicu

Ona je prijavila slučaj policiji, a u bolnici joj je ukazana pomoć. – Povrede su okarakterisane kao lake, ali je trauma koju sam preživela strašna. Cela sam u modricama, još ne znam šta mi se desilo. Popila sam lekove za smirenje, ali ne deluju. Plašim se da izađem na ulicu – kaže ona.

izvor:Alo

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *