album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

Neugodne situacije tokom seksa o kojima svi šute

Ups, nisam ja!: Neugodne situacije tokom seksa o kojima svi šute
sitnice zbog kojih se crvenimo

Iako je seksualni odnos stratvena radnja tokom koje je najbolje isključiti mozak i uživati u trenutku, to baš i nije uvijek tako zahvaljujući sitnicama zbog kojih se ponekad malo crvenimo. Donosimo pet najvećih neugodnjaka u seksu koji se događaju svima

1. Ups! Kakav je to zvuk? Vaginalni vjetrovi nisu nikakva novost. Međutim svaki put kada ih čujete tokom ili nakon seksa imate potrebu opravdati se ili pak posramiti, ali morate znati kako je riječ o normalnoj pojavi koja se događa svima.
2. Mokra mrlja?! Nisam ja! Mrlja na krevetu između partnera izazvana je ejakulatom. On može biti njegov, ali često je je vaš. Ženski ejakulat zapravo je vaginalna sluz. Ona je tokom razdoblja ovulacije (10. do 15. dana od prvog dana mjesečnice) vrlo gust i ljepljiv te teško izlazi na vidjelo. Nakon ovulacije on postaje rijedak i tijekom odnosa često završi na plahti.

 

3. Zašto me boli glava? Ne govorimo o glavobolji već o nestašnim udarcima u glavu tokom seksa. U žaru strasti lupanje glavom o zid ili o stranicu kreveta česta je pojava koja u trenu može ohladiti situaciju.

 

4. Kako ono ide ova poza? Ok… a ne tako? Friška veza, osim strasti, sa sobom donosi i male nesigurnosti. Kada se partneri još uvijek dobro ne poznaju promjena poze može biti šlampava. Što točno trebam napraviti? Što on to eksperimentira? Kako je rekao da ide ova poza? Neusklađenost i nepoznavanje partnera ponekad može izazvati nelagodu.

 

5. Ma je li moguće da mi se baš sada piški? Vrlo česta pojava tokom seksa, a jača i neugodnija verzija je kada vam u žaru emocija i strasti malo ‘pobjegne’. No znajte kako je riječ o normalnoj pojavi. Pritisak na mjehur može izazvati nekontrolirano uriniranje i snažnu potrebu za mokrenjem

 

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *