album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

Novi Assassin’s Creed seli nas u viktorijansko sivilo Londona

Syndicate nas prebacuje u 19. vek i vreme industrijske revolucije u kojem se borimo za vrh kriminalnog podzemlja, a Ubisoft je pokazao prvi trejler i fotografije.

Nakon što su nas prošle godine bacili u ne baš najsrećnije pariške avanture, novi Assassin’s Creed stavlja nas usred Londona i industrijske revolucije. Ubisoft je u utorak objavio fotografije i prvi video za Syndicate. U njemu ćemo se boriti kao Jacob Frye, a tokom naših avantura u viktorijanskom Londonu moći ćemo da potražimo pomoć uličnih bandi, dok bi sama igra trebalo da bude najbrža do sada. Tako ćemo se u borbama poslužiti skrivenim gadgetima, oštricama, bokserima, sve sa ciljem da dođemo do vrha kriminalnog podzemlja.

Fanovima ovog razdoblja, igra će se verovatno svideti, ali bi moglo biti i puno onih koji će reći kako im i nije baš napeta još jedna igra koja deluje kao i niz drugih. Uz male tragove steampunka, igra nas može podsetiti na BioShock Infinite, Sherlocka Holmesa ili aktualne igre The Order: 1886 i Bloodborne.

Koliko će biti dorađenija i zabavnija od Unityja videćemo krajem oktobra.

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *