album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

OTAC VIDIO KAKO JOJ IZGLEDA DEČKO: Odrekao je se iste sekunde!

Odrekao je se otac iste sekunde!

Stephanie Hick nepoželjna je u krugu svoje obitelji jer je odlučila biti u vezi sa crncem. Njezin joj je otac, koji se, inače, smatra vjernikom, napisao pismo kojim joj poručuje da je razbaštinjena. Stephaninin veliki grijeh je taj što je odlučila biti u vezi s čovjekom čija je koža tamnija od njezine.

Jenini grijeh koji je Stephanie Hick učinila jest što je odlučila biti u vezi s čovjekom čija je koža tamnija od njezine. Možda je teško povjerovati, ali u 2016. godini i dalje postoje ljudi na ovome svijetu koji smatraju kako je boja kože dovoljan razlog da otac razbaštini kćer, izopći je iz obitelji i još joj to sve servira pismenim putem.

Upravo je to pismo djevojka odlučila objaviti. Evo što joj je otac napisao:

“Stephanie, ovo nje jednostavno, ali ti si mi otežala situaciju. Proteklih nekoliko godina okrenula si leđa svemu što smo ti nastojali usaditi, od vremena kada si još bila dijete. Niti niti blizu kćerki kakvoj sam se nadao da ćeš biti i to mi je slomilo srce”, napisao je njezin otac.

“Prema nama se ponašaš s nepoštovanjem. Iskoristila si nas financijski, oblačiš se kao uličarka, a u crkvu uopće više ne ideš. Ponašaš se nemoralno, uopće nemaš osjećaja za pravednost”, bio je oštar u osudi kćeri otac.

“Da, već smo imali ovu raspravu. Nadao sam se kako mogu prihvatiti međurasnu vezu, ali ja sam samo čovjek. Znam kako to nikada neću prihvatiti niti ću ti ikada oprostiti. Uvjeren sam kako su međurasne veze odvratne”, priznao je njezin tata rasist.

“Vulgarno i odbojno. Nema ničeg goreg od mulata i gadi mi se pomisao da je moja kćer ušla u takav odnos. Pogreške se mogu oprostiti, ali ti si odabrala životni stil koji je odvratan i ja ga neću tolerirati. Imaš pravo na izbor. Prekini vezu s Nikom ili se suoči s posljedicama”, rezolutan je Stephanienin otac. A evo i koje su posljedice:

“Odabereš li ovog malog crnog klinca, onda prihvati posljedice i napusti moju kuću. Pripremio sam tri tri prazna kofera. Izbriši moj broj iz svoga telefona i nemoj mi se niti pokušati javiti do kraja moga života. Promijeni prezime jer ne želim imati nikakve veze s tobom. Nikada”

ljubav, ljubav sa crnce, roditelji, odrekli se

Stephanie i Nike

Stephanie i Nike objavili su pismo njezinog oca na Twitteru. Par je odlučio ostati zajedno, a brojni međurasni parovi podržali su ih postajući zajedničke fotografije popraćene riječima ohrabrenja.

RadioXXL

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *