album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

Oženio se Zoran Kalezić

Oženio se Zoran Kalezić

CRNOGORSKI pevač narodne muzike Zoran Kalezić (67) oženio se prošle subote emotivnom partnerkom Irenom Milonjić (53). Venčanje i slavlje održani su u Podgorici u restoranu njegovog kuma Radenka Radojičića, a mladina kuma bila je Zorica Kovačević, direktorka KBC u Podgorici.

Irena, inženjer mašinstva, sa Kalezićem je u skladnoj vezi više od tri godine. Oboje imaju brak iza sebe i po dvoje dece, a sada su odlučili da krunišu ljubav.

Venčanju su prisustvovali kumovi i matičar, a gost iznenađenja bio je Zoranov prijatelj i kolega Žuti Serhatlić koji je pevao uz harmoniku i učinio im taj dan posebnim.

– Venčanje je bilo intimno i lepo, bez ikakve pompe – kaže za “Novosti” Kalezić. – Irena i ja smo dugo zajedno, posle bura u mom životu, naišao sam na toplu, skromnu i tihu ženu.

Jedino je ona mogla da me shvati i prihvati ovakvog kakav sam, potrošenog od života. Nisam zahtevan čovek, u njoj sam prepoznao dobru osobu i video privrženost.

To je bila kulminacija koja je dovela do venčanja. Žena je srećna kada postane supruga čoveka koga voli.

Supružnici Zoran i Irena žive u Kosovom Lugu, gde je Kalezić rođen.

– Tamo imam kuću koju sam davno sagradio za ljubav mojim roditeljima – priča nam Kalezić. – Eto, zašto je nekad dobro da poslušate starije. Predivno nam je.

Ireni se život u miru i tišini veoma dopada. Zajedno dočekujemo slavuje i ispraćamo laste. Ujutru ustajem pre nje, očistim kamin, popijemo zajedno kafu a zatim je ispratim na posao. Tek sam sada osetio koliko znače sitnice u životu.

IZVOR:Vecernje Novosti/Radio XXL

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *