album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

POGLEDAJTE PRVU HALIDOVU SUPRUGU ALMU, S KOJOM SE MUSLIMOVIĆ DVA PUTA VJENČAVAO!

POGLEDAJTE PRVU HALIDOVU SUPRUGU ALMU, S KOJOM SE MUSLIMOVIĆ DVA PUTA VJENČAVAO!

Znate li da je Halid prije Adelise imao još dvije vjenčane životne saputnice i tri braka. Danas slavni Prijedorčanin Halid Muslimović uživa u, kažu, sretnom braku sa Adelisom Hodžić, sa kojom ima sina i kćerku. A znate li, da je Halid prije Adelise imao još dvije vjenčane životne saputnice i tri braka.

halid-muslimovic i ex Alma, halid muslimovic, brak, muzika, estrada, bivsa supruga, dva braka

Halid Muslimovic sa bivsom suprugom Almom

Prva je bila Alma, njegova sugrađanka, druga Melisa, kćerka banjalučkog zlatara, zbog koje je Halid ostavio Almu, a treća je Adelisa, koja je „najveći krivac“ što je Halid ostavio Melinu.

Inače, o Halidovim vjenčanjima i razvodima bi se mogla snimiti sjajna TV sapunica. Kako saznaje portal „aura.ba“ postoji TV scenario, ali tepško naći glumice, koje bi glumile tri Halidove vjenčane supruge i dvadesetak ljubavnica, tadašnjih estradnih zvijezda i zvjezdica.
Na slici je prva Muslimovićeva supruga Alma.

Zavoljeli su se još kao srednjoškolci u rodnom Prijedoru. Brzo se i vjenčali. Halid je već bio oženjen sa Almom kada je snimio prvi veliki hit

„O jarane, jarane“ i preselio se sa njom u Sarajevo. Živjeli su kod Selima Bašića kao podstanari na Mihrivodama.
Odatle se Alma vratila za Prijedor, jer nije mogla da podnese Halidovu nevjeru sa Amelom Zuković, kojoj je čak Halid ispjevao pjesmu „Amela, ti i ja“. Ubrzo su se i razveli…
Međutim, ponovo su se pomirili i vjenčali u tajnosti. Nepune dvije godine kasnije, Alma je ponovo ostavila Halida. Nije mogla podnijeti da joj se u Prijedoru ismijavaju zbog Meline, kćerke jednog banjalučkog zlatara i svastike boksera Ante Josipovića. Otišla je za Švicarsku, gore se udala, na Halida zaboravila.

(aura.ba)

Halid Muslimović jedan je od najpopularnijih bosanskih pevača, a karijeru je gradio isključivo na pesmama, dok je privatni život čuvao dalje od očiju javnosti.

Halid sa suprugom Adelisom Hodžić , Adelisom Hodžić, halid muslimovic, brakovi, zene, estrada, muzika, porodica,brak

Halid sa suprugom Adelisom Hodžić

Ono što se zna, jeste da je Halid već više od dve decenije u braku sa Adelisom Hodžić, sa kojom ima ćerku Lejlu i sina Enisa.

Halid sa suprugom Adelisom Hodžić.

porodica halida muslimovica

Pevač o svom privatnom životu retko govori, a iako mu je i supruga javna ličnost, retko imamo priliku da ih viđamo zajedno na događajima.

halid muslimovic, porodica, brak, familija, estrada, muzika, prijedor

Halid sa suprugom Adelisom Hodžić Autor: Privatna arhiva/Pink.rs

Ipak, možda upravo u tome leži tajna dugovečnosti njihovog braka i ljubavi.

Radio XXL

 

 

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *