album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

POLICIJA DOŠLA DO NOVOG SNIMKA Snimljen auto Jeleninog muža na dan ubistva

Snimljen auto Jeleninog muža na dan ubistva

Policija uzela snimak iz radnje koja gleda na nasip, a na kome se jasno vidi automobil Zorana Marjanovića koji se vozi ka nasipu. Zoran uhvaćen u još jednoj laži.

Kako saznaje Alo! policija je došla u posed snimaka sigurnosnih kamera iz jedne prodavnice koja se nalazi nedaleko do nasipa na kome je nestala Jelena Marjanović.

Na snimku se vidi automobil Jeleninog supruga, kako tog kobnog dana za Jelenu, u više navrata u brzini odlazi do nasipa i vraća se nazad.

To je drugi snimak koji bi mogao da pomogne u istrazi.

Kako Alo! saznaje, policija sumnja i da je Zoran pokušao da slaže istražitelje. Naime, on je u policiji svedočio da je u vreme kada je Jelena nestala na nasipu, dok se šetao sa ćerkom, sre čoveka sa štapom.

Prema našim saznanjima, policija je pronašla ovog čoveka, a on je u iskazu istražiteljima naveo da on nikada ne šeta u vreme koje je Zoran naveo, već samo uveče.

Ovaj svedok je prošao poligraf, saznaje Alo!

NOVI DOKAZ Stric Emine Jahović snimio Jeleninog ubicu?

Hasib Jahović, stric pevačice Emine Jahović, nije ni slutio da 18. dana u kući možda ima i ključni dokaz za rasvetljavanje ubistva Jelene Marjanović (33) – snimak na kome bi mogao da se vidi ubica!

Policija je pregledala i radionicu Jahovića    hronika   borča   dokazi   policija   ubistvo   istraga

Policija je pregledala i radionicu Jahovića

Policija je pregledala i radionicu Jahovića, Foto: Vladimir Živojinović

Naime, jedna od sigurnosnih kamera usmerena je ka nasipu u Crvenki. On je u svojstvu građanina zajedno sa sinom Senadom juče dao i izjavu u policiji.

– Inspektori u civilu uzeli su hard-disk na kojem je snimak, jer se nadaju da bi na njemu mogli da vide da li je Jelena bila na nasipu, da li ju je ubica tu napao, ili da makar na snimku uoče nekog sumnjivog. Međutim, pitanje je da li su kamere išta zabaležile, i ako jesu, da li će zavisno od kvaliteta snimka nešto moći da se razazna – kaže sagovornik „Alo!“ blizak istrazi.

Jelena i Emina, Policija je pregledala i radionicu Jahovića ,    hronika   borča   dokazi   policija   ubistvo   istraga

Jelena i Emina /alo.rs

Emina: Jelenu nisam upoznala

Emina Jahović nije poznavala ubijenu Jelenu Marjanović, rečeno nam je juče u njenoj PR službi. – U Beogradu je bila veoma kratko. Nije se ni videla ni čula sa stricem, jer nije imala vremena ni da trepne – rekao nam je njen PR.

Kako „Alo!“ saznaje, policija je juče sa nalogom za pretres ušla u kuću Jahovića, koja se nalazi nadomak nasipa. Uzeli su jedne muške patike i hard-disk. Dugo su obilazili dvorište koje je u vlasništvu rođenog strica pevačice Emine Jahović.

Za to vreme, sedmorica inspektora u civilu ponovo su juče pretraživali deo nasipa. Ono što svakako zadaje policiji muke, jeste to što im nedostaje glavni dokaz – oružje kojim je nesrećna pevačica ubijena.

– Policajci su odneli i kvaku sa vrata i patike od Emininog brata. Zatražili su da im se otvori Jahovićeva bravarska radionica, koja se nalazi u njihovom dvorištu. Tu su gledali sav alat, ali ništa nisu izdvojili – objašnjava naš izvor blizak istrazi.

Kriminalistički tehničari u potrazi za tragovima

Kriminalistički tehničari u potrazi za tragovima, Foto: Vladimir Živojinović

– Policija je ovde bila zbog kamera. Ništa mi ne znamo, niti smo išta čuli. Po celi dan radimo – kratko nam je rekla Eminina strina Gordana Jahović.

Devetnaest dana je prošlo od najmisterioznijeg ubistva u Srbiji. Policija i dalje bez osumnjičenog, a ispitan je gotovo svaki stanovnik Borče, za kojeg se sumnjalo da je nešto znao ili video. Istraga je išla u svim pravcima – da ju je na nasipu ubio čovek sa čekićem ili drvenom palicom, ali i da je usmrćena u kući u kojoj je živela. Policija je češljala i njen profil na društvenim mrežama. Tragala za Fejsbuk manijakom, ali mu u trag nije ušla. Jedino šta je nesumnjivo, jeste da je u pitanju ubistvo iz strasti i da je Jelena dobro poznavala svog ubicu, jer je istraga pokazala da se nije branila. Na salušanju u policiji je bilo petoro Marjanovića i svako od njih bio je na neki način policiji sumnjiv zbog ubistva.

Kuća Jahovića u Crvenki

Poslednji razgovor telefonom bio je upućen njenoj majci. Najnoviji rezultati obdukcije tela pevačice, koje je pronađeno 3. aprila na nasipu u Crvenki, pokazali su da je ubijena samo sedam minuta nakon što se telefonom čula sa majkom.

– Podatak da je ubijena sedam minuta nakon što se čula sa majkom bitnije ne rešava slučaj, ali može da utvrdi tačno mesto zločina. Budući da je tu pronađena i njena patika i torbica, evidentno je da je ubijena na nasipu, što će istraga još utvrditi – kaže kriminolog Zlatko Nikolić, koji je mišljenja da je ubistvo unapred planirano.

izvor:Alo.rs

 

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *