album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

PUCNJAVA ISPRED SPLAVA TAMARE ĐURIĆ: Ranjen muškarac na parkingu

PUCNJAVA ISPRED SPLAVA TAMARE ĐURIĆ: Ranjen muškarac na parkingu

Jedan muškarac ranjen je preksinoć u nogu u oružanom obračunu koji je izbio na parkingu ispred jednog beogradskog splava, starlete i klaberke Tamare Đurić, i to na dan svečanog otvaranja!

“Muškarac je privatnim automobilom prevezen u Urgentni centar, a na lice mesta pozvana je policija. Pucnjava u kojoj je jedna osoba povređena, dogodila se nešto posle 2 sata na splavu”, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Policija istražuje kako je došlo do obračuna i ko je od učesnika tuče povukao oroz, ali se ovim povodom juče nije oglašavala.

Đurićeva nije prisustvovala incidentu jer je splav napustila pola sata ranije. Kako nezvanično saznajemo, tuča se desila na parkingu koji klaberka deli sa vlasnikom drugog restorana, kod Beogradskog sajma.

Inače, ovaj splav-restoran čiji je vlasnik bio voditelj Vladimira Stanojević je izgoreo početkom marta, a Đurićeva je odlučila da ga iznova kompletno sredi. U ugostiteljski posao upustila se sa manekenom Borisom Stamenkovićem, koji je i pokrenuo ovaj splav sa Stanojevićem.

“Dok je on u Americi, ja ću se pobrinuti da sredim kafanu i da pokrenem posao. On je imao poverenja u mene da mi poveri posao, a ja ću se potruditi da sve bude kao pre i da posao procveta”, izjavila je Tamara nakon što je ozvaničila da prelazi u ugostitelje.

 Tamara Djuric, kleberka, splav, beograd, ranjavanje, tamara

Tamara Djuric Foto Instagram

 

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *