album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

SEKS BEZ ZASTITE KONZUMIRA SVAK 5.ta HRVATICA!?

SELS BEZ ZASTITE: SVAKA 5 HRVATICA KONZUMIRA

Pazi se! – riječi su kojima su vas vaši ispraćali prije noćnog izlaska. Baka je pri tom mislila na ‘nema seksa prije braka’, otac je poručivao ‘ponesi prezić u slučaju da ga on nema’, a majka ‘nadam se da ti neće pasti cigla na glavu’. Majka nikada ne pada na pamet da bi njihove kćerkice podlegle strastima i bludničenje ikakve vrste pa se nekako zadrži na prirodnim katastrofama. No, čini se i majke imaju razloga za brigu i da bi onu ciglu trebale preformurirati u ‘batinu’!

Prema posljednjem istraživanju koje je u Hrvatskoj na 1 000 žena u dobi od 18 do 35 godina provela tvrtka Bayer HealthCare, pokazalo se kako je čak 18% žena imalo seksualni odnos s osobom koju su tek upoznale.

43 % njih odgovorilo je kako je u posljednih mjesec dana takav odnos imalo s najmanje 2 osobe. Kako je svijest o onom ‘pazi se’ zakazala kod Hrvatica pokazuje podatak kako 48% njih koje su imale seksualne odnose u posljednja 3 mjeseca nisu uopće koristile kontracepciju.

15 posto ženo kojih je sudjelovalo u istraživanju odgovorilo je kako kao metodu kontracepcije koristi prekinuti snošaj. Informacije o kontracepciji njih 65% potražilo je kod ginekologa, 30% se informiralo kod prijateljica, a 28% putem interneta.

Alarm! Činjenica da je svaka peta Hrvatskica imala seks za jednu noć bez ikakve zaštite trebala bi zabrinuti i muški dio populacije ne samo njezinu bližu rodbinu!

Izvor: princip.hr

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *