album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

Seksi prica//UCVELJENA VIOLETA: Kako je POŠTAR SRETA ugasio ŽAR NEVALJALICE!

Seksi prica/Kako je POŠTAR SRETA ugasio ŽAR NEVALJALICE!

O nebesa! Ah ah zašto mi mladost prolazi sa ovim skotom koji ima malu alatku, ne mogu više – vrištala je u sebi Violeta dok je glumila po hiljaditi put orgazam sa svojim dečkom

Mazila se u predelu međunožja da barem malo raspali žar svoje nevaljalice, ali njen dečko nije mogao da je zadovolji. Iako je bio dobar, i u svakom pogledu idealan, u seksu je bio katastrofa!

Dešavalo bi se da Violeta zaspe u toku vođenja ljubavi, jer je njegov vršnjak bio toliko mali da ga nije osećala.

Gotovo je, ne mogu više. Žudim za dobrim seksom, hoću da me neko dovede do vrhunca, sa ovim smokijem mogu u nedogled da se patim! Želim nekog snažnog i jakog – govorila je Violeta dok su njenom dečku caklile oči misleći da je Violeta konačno zadovoljena!

Obukla se brzo, popila na eks punu čašu hladnog viskija i ozbiljnim glasom rekla: Zaboravila sam kod drugarice viklere koji su mi  neophodni za sutrašnje snimanje! Lagala je po ko zna koji put svog momka, u glavi je imala samo seks i morala je da ga potraži jer je zapala u krizu.

Violeta, seksi violeta, postar zvoni dva puta, seks, prica, erotska prica,erotika, seks i postar

Seksi prica//UCVELJENA VIOLETA

U to vreme mladi poštar Sreta kome je iz službe javljeno da je zaboravio važno preporučeno pismo da preda čuvenom advokatu Ciganoviću, se našao u zgradi iako je bilo 21h.

Dok momci uživaju po kafanama i muvaju ribe, ja ovde nosim pisma nekim stogodišnjacima, poludeću – mislio je u sebi Sreta dok mu se približavala raskopčana i ucveljena Violeta.

Lepotice treba li vam pomoć? Voljan sam da vam pomognem – rekao je Sreta dok je mazio svoj brk.

Ah treba mi jako i mislim da bi baš mogao da mi pomogneš, kroz otvor u liftu mi je propao skupoceni sjaj za usta. Mogao bi da probaš da mi izvadiš – upitala je Violeta kojoj je samo seks bio na umu.

Ušli su u lift, Violeta se ”natrćila”  izbacila zadnjicu pokušavajući da dohvati sjaj koji joj je tobože ispao. Namestila se tako da je njena zadnica bila na Sretinom polnom organu! Zamešala kukovima jako, zatim podigla haljinu. Kada je Sreta video da je bez gaćica, našao se u šoku.

Činilo se kao da pantalone same spadaju, njegova velika alatka se našla u čeljustima nevaljalice.

Ah ah ovo sam čekala. Ti si moj Sreta od glagola sresti, neočekivana sreća, Ah ah, to to. Stvarno poštar- ima oštar – govorila je Violeta.

Sreta je uživao jer je i on apstinirao čak od Svetskog fudbalskog prvenstva u Africi kada je imao devojku Smiljku iz Međulužja.

Bipppppp, bipppppppppppppppppppppppp... zvonio je lift koji su Violeta i Sreta zaglavili između prizemlja i prvog sprata. Poljupci, brisanje oznojenog tela sve se to dešavalo u liftu dok je komšija Vesko ”naseo” na dugme, žurio je jer je išao na koncert Bečkih dečaka koji su konačno stigli u naš grad.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/BabesParadise_

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *