album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

SKANDAL U AVIO KOMPANIJI Piloti tajno snimali stjuardese tokom SEKSA

Piloti tajno snimali stjuardese tokom SEKSA

Nemačku kompaniju “Kondor” trese seks skandal od kad je u nemačkim medijima objavljeno je da su piloti te kompanije tajno snimali stuardese tokom seksa u avionu, ali i van radnog mesta.

Piloti su se navodno međusobno počeli hvaliti eksplicitnim fotografijama i snimcima svojih kolegica. Služba za informisanje kompanije “Kondor” još je u junu upozorila na distribuciju tajnih snimaka.

 stjuardese sex,seksi stjuardese,seksi foto, erotika,stjuardese, erotska stjuardesa,seks u avionu, piloti seks

– Očigledno je da su neki piloti tajno fotografisali i snimali ženske članove posade, materijal koji žrtve prikazuje u eksplicitnim seksualnim aktivnostima -citira nemački Focus detalje iz tog pisma.

  stjuardese sex,seksi stjuardese,seksi foto, erotika,stjuardese, erotska stjuardesa,seks u avionu, piloti seks

Odsek za informisanje “Kondora” dodao je da se kompromitirajući snimci distribuišu bez pristanka stjuardesa i upozorio “snimatelje” na pravne posledice – kaznu zatvora do dve godine.

Ipak, iz frankfurtske kompanije poručili su da još nemaju dokaza za pokretanje bilo kakvih sudskih sporova, odnosno da imaju tek osnovane sumnje o kojima su obavestili zaposlene.

Izvor blizak “Kondoru” rekao je da su se stjuardese plašile reakcije javnosti ako odu u policiju, pa su slučaj oprezno prijavile čelnicima kompanije.

 

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *