album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

SPLIT//Posle SEKSA na zurki zavsila na OPERACIJI!

POSLE SEKSA ZAVRŠILA NA OPERACIJI: Studentkinji iz Splita jedva spasili život nakon ŽURKE

Pristajala je na seksualni odnos sve dok nije izgubila svest

Devojka je pristala na seksualni odnos sve do trenutka kada je izgubila svest – složili su se sudski veštaci, psihijatri dr. Jasminka Šarić i dr. Ivan Urlić, juče na splitskom sudu dok su obrazlagali nalaze i mišljenja vezano za događaje u kući u Podstrani krajem 2012., kada je studentkinja iz Splita zadobila povrede opasne po život.

Za povređivanje je optužen njen vršnjak i tadašnji prijatelj R. Š. (23) koji se tereti za silovanje i pokušaj ubistva.

Svedočenjem psihijatara, međutim, suđenje se nije završilo jer je tužilac, nezadovoljan veštačenjem zatražio novo, takozvano kontrolno veštačenje žrtve.  U žalbi tužioca navedeno je da su iskazi veštaka u kontradikciji sa njihovim ranijim nalazima.

Sudsko veće je ovakav zahtev prihvatilo i spis uputilo na Medicinski fakultet u Zagrebu gde će tim stručnjaka pregledati devojku i dati svoje mišljenje. Nakon toga će se glavni pretres nastaviti, a trenutno je odložen na neodređeno vreme.

Žena spava, silovanje, polni odnos, Hrvatska, Split

Foto: Profimedia/ilustracija

Pitanje pristanka ili nepristanka djevojke na intimni odnos, nakon kojeg je završila na operaciji gde su joj se lekari borili za život, je ključna stvar u predmetu bez koje sudsko veće neće moći da donese odluku.

Problem je što se žrtva ne seća ničega što se dogodilo tog poslepodneva, kao i to što je celo društvo u kom je bila konzumiralo velike količine alkohola.

Devojka je, prema izjavama svedoka, pila štok, crno vino i rakiju medovaču. Nakon što je odvedena u bolnicu i operisana, nije joj izmeren stepen alkohola u krvi jer su svi napori uloženi u spasavanje njenog života.

Veštaci su se složili da je bila u stanju smanjene uračunljivosti zbog alkohola, ali  i da je bila svesna svojih postupaka i d aje mogla donositi odluke, dok ju je konzumacija alkohola dovela u stanje slobodnijeg ponašanja.

izvor:srbija danas

Objavljena fotografija napadača koji je brutalno silovao studentkinju iz Splita na žurci u čast Gotovine

Objavljena je fotografija napdača koji je brutalno silovao jednu studentkinju Ekonomskog fakulteta u Splitu na žurci povodom oslobađanja generala Gotovine i Markača, piše “Jutarnji list”. Devojci su lekari jedva spasli život posle teških povreda vagine, zbog kojih je umalo iskrvarila, a prema nezvaničnim informacijama, devojka je silovana štapnim mikserom.

Hrvatska , Silovanje , Devojka , Ante Gotovina , Mladen Markač , Policija , Roko Š.

Osumnjičeni za silovanje devojke je Roko Š

Roko Š. s nepoznatom devojkom na fotografiji s njegovog profila na Fejsbuku

Osumnjičeni za silovanje devojke je Roko Š., inače “uzorni student Ekonomskog fakulteta u Splitu”, koji je trenutno u pritvoru. Ukoliko ga sud proglasi krivim, u zatvoru bi mogao da provede od tri do petnaest godina, piše “Jutarnji list”.

Jedan od poslednjih Rokovih statusa na njegovoj Fejsbuk stranici glasio je: “Ma kakav šarm, i šamar je bio dovoljan da je oborim s nogu”.

Prema pisanju zagrebačkog lista, veštak je zaključio da su ovako teške povrede mogle nastati ako je u vaginu neko gurnuo ruku do lakta ili neki tupo-tvrdi predmet. Prema nezvaničnim informacijama, to je urađeno štapnim mikserom.

“Istražiteljima je veliki problem i to što niko od ‘vesele ekipe’ sa žurke ništa nije video ni čuo, silovana se devojka ničega ne seća, a osumnjičeni tvrdi da ju je zadovoljio prstima”, piše “Jutarnji”.

Roko Š. i njegova koleginica s fakulteta među poslednjima su stigli na žurku u čast Gotovine i Markača, a tamo su s još četiri mladića i tri devojke popili tri flaše viskija i flašu medovače, a pušila se i marihuana.

“Svima se navodno u jednom trenutku od te količine alkohola i marihuane pomračio um, skinuli su se goli i počeli plesati u dnevnoj sobi. Neke osobe bliske ekipi sa žurke kažu da su se Roko i njegova koleginica u jednom trenutku pred svima počeli da maze. Kad su ostali shvatili da bi među njima moglo doći do seksualnog odnosa, izašli su iz dnevnog boravka i ostavili ih same. Šta se tamo tada događalo, očito zna samo Roko”, piše “Jutarnji”.

Otac Roka Š. rekao je za “Slobodnu Dalmaciju”  da se njegov se sin uspaničio kad je video krv i počeo je da doziva Hitnu pomoć.

“Društvo se tada vratilo u sobu, gde ih je dočekao stravičan prizor. Devojka je nepomično ležala u lokvi krvi. Bila je bez svesti. Krvi je bilo po celoj sobi i kupatilu. Neko iz ekipe zgrabio je telefon i pozvao Hitnu pomoć. U bolnicu je primljena oko 18.30 sati s izrazito teškim unutrašnjim povredama intimnih organa. Lekari nikad nisu videli ništa slično”, piše “Jutarnji list”.

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *