album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

Tanja BOŠKOVIĆ: Džaba vam silikoni

Tanja BOŠKOVIĆ: Džaba vam silikoni

U intervjuu koji je dala rekla je da voli ljepotu, ali da ona ne zavisi od skupih krema i šampona. Na pitanje koliko vremena posvećuje izgledu, kaže – malo.

– Čovjek odrasta etički i estetički. Ne posvećujem previše vremena, ako se to posmatra kao njega. Uopšte ne spadam u te žene. S druge strane, volim da plivam, uglavnom hodam – i to kroz život – izbjegavam vožnju automobilom, volim da se družim s ljudima, imam dugogodišnja prijateljstva.

Mislim da to čini zdravlje, a njegovati zdravlje je naša obaveza. Ako govorite o fizičkim stvarima, volim ljepotu i cio život joj služim. Kreme i šamponi su manje bitni. Užasno me nerviraju reklame koje obećavaju sreću koja dolazi spolja. Sreća se njeguje drugačije. Toj njezi posvećujem vrijeme.

Ove bore koje imam, sve sam zaradila najvećom radošću. Umijem da starim, naša tijela su propadljiva. Prezirem žene koje, ubrizgavajući otrove u svoja lica, misle da će njihove oči biti manje ranjive. Džaba vam silikoni – koga ćete uvjeriti, sebe u ogledalu, šta?! Da niste imali ozbiljan i dubok život, da nijeste nikome ništa podarili, nego šta? Ništa – rekla je čuvena glumica.

Izvor i foto: B92/Avaz.ba/estrada.ba

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *