album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

TUŽNE SLIKE SA DORĆOLA: Džej Ramadanovski iznet iz stana u kojem je preminuo

LEGENDARNI folker Džej Ramadanovski preminuo je danas, a Hitna pomoć ni nakon reanimacije nije uspela da mu pomogne.

Ispred njegove zgrade na Dorćolu, bili i pripadnici policije, koji su vršili uviđaj, forenzičari, a zatim je došlo i pogrebno preduzeće da preuzme telo legendarnog pevača.

Pre nekoliko minuta pogrebnici su odvezli Džeja iz njegovog stana, gde je preminuo, a gde je do trenutka smrti živeo sa svojom devojkom, koja i kontaktirala Hitnu pomoć kada mu je naglo pozlilo.

Iznosenje Dzeja iz njegovog stana na Dorcolu

Njegov najbolji prijatelj Zoran Jagodić Rule kratko je rekao šta se dogodilo u pevačevom stanu ovog tužnog jutra.

– Umro je. Otišao je moj brat… 25 godina smo bili nerazdvojni. Zaspao je i nije se probudio… Pre sat vremena. Tu sam sa ćerkama, moramo da vidimo kakva je procedura. Čuli smo se svaki dan, nije izlazio iz kuće. Imao je lakšu operaciju srce, ali srce ga je izdalo – kratko je rekao Džejev najbolji prijatelj.

MAJKA ME NIJEDNOM NIJE POSETILA, ČESTO ZAPLAČEM ZBOG TOGA: Džeja je pratila teška sudbina, a ovako je govorio o odrastanju u domu

PROSLAVLjENI pevač Džej Ramadanovski preminuo je u 57. godini.

Njegov život obeležilo je teško odrastanje, on je od najranijeg detinjstva “šibicario”, a sa 11 godina bio je smešten u jedan beogradski popravni dom.

– U knjizi ću opisati taj period u popravnom domu. Već sada znam da će knjiga imati 101 stranu. Uveče kad legnem kroz glavu mi prolaze razne slike iz prošlosti. Često sanjam popravni dom. Za sve vreme mog boravka tamo, majka me nijednom nije posetila, dolazio je samo otac – ispričao je Džej u emisiji “Balkanskom ulicom”.

– Majka je brinula o mojim sestrama, a otac o meni. Često zaplačem zbog toga. U mojoj grupi u domu je bilo 12 problematičnih dečaka. Više puta smo išli na razgovor sa psihologom, to je bilo obavezno. Od cele te grupe samo smo nas četvorica uspeli u životu, osnovali smo porodice i počeli smo da radimo. Ostali su nastavljali da menjaju domove i ko zna kako su završili.

Po napuštanju doma, pevač je popravio odnos sa majkom.

– Jedan od najlepših trenutaka u životu mi je prvi veliki koncert na Tašmajdanu 1991. godine. Tada sam dobio najlepši aplauz u životu, a posebno sam se raznežio kada se moja majka popela na binu i poklonila mi buket – dodao je Ramadanovski.

Dzej Ramadanovski – Koncert na Tasmajdanu – (1991

Vesti/Radio XXL

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *