album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

VLASNIK HAPPY TV(PECONI)// UPUCAN U BEOGRADU: Posle svađe 5 METAKA U NOGE!

UPUCAN PECONI U BEOGRADU: Posle svađe 5 METAKA U NOGE!

Biznismen Predrag Ranković Peconi ranjen je večeras oko 20 časova u Hotelu Prag u Beogradu!

Ranković je, kako nevode mediji, sedeo u restoranu hotela sa grupom muškaraca. U jednom trenutku je ušao muškarac koji je prišao njihovom stolu i počeo da se svađa. Nakon toga je nepoznati muškaraca iz ručne torbice potegao pištolj. Kako Kurir saznaje Peconi je pogođen sa pet metaka u nogu, ali prema prvim informacijama nije životno ugrožen jer su ga prijatelji veoma brzo prevezli u Urgentni centar!

Sem povreda nastalih od vatrenog oružja, Peconi ima i povrede glave, pa se pretpostavlja da je pucnjavi prethodila žestoka tuča! Međutim, kako Kurir ekskluzvno saznaje, Ranković se oseća dobro, komunikativan je i razgvara sa prijateljima!

Oko 22.30 očekuje se da počne operacija Rankovića u Urgentnom centru.

Društvo koje je sedelo s Peconijem počelo je na njega da baca stolice i nameštaj, ali je napadač uspeo da zapuca i pogodi Rankovića u nogu.

Prema nepotvrđenim informacijama, Predrag Ranković Peconi je prevezen u Urgentni centar privatnim automobilom, Kako se saznaje, ima višestruke povrede, između ostalog i prostrelnu ranu na nozi, ali nije životno ugrožen.

KURIR

(FOTO) PECONI UPUCAN U HOTELU PRAG: Biznismena ranio saradnik, pucnjavi PRETHODILA TUČA?!
Predrag Ranković Peconi upucan je večeras, kako nezvanično saznajemo u nogu, tokom pucnjave u hotelu Prag u Ulici Kraljice Natalije 27 u Beogradu
 

   TAGOVI   pucnjava   ranjen   Beograd   Policija   Predrag Ranković Peconi   hotel Prag

22.05Prema prvim informacijama, Ranković je zadobio šest prostrelnih rana u nogu. Čak je konstatovano da mu naprsla butna kost, ali i stopalo. Osim povreda zadobijenih u pucnjavi, Ranković je imao vidne povrede po glavi, kao i posekotine po rukama, zbog čega se sumnja da je pucnjavi prethodila i tuča.

21.18 – Peconi je za istim stolom sedeo sa još nekoliko gostiju hotela, u trenutku došlo je do svađe. Jedan od ljudi za stolom tada je potegao pištolj i začula se pucnjava. Tada je Peconi upucan.

Prema nezvaničnim informacijama, Peconija je ranio dugogodišnji saradnik.

MUP navodi da će posle ispitivanja, Peconi koji nije životno ugrožen, biti hospitalizovan u Urgentnom centru, radi daljeg ispitivanja i lečenja.

Zbog policijskog uviđaja, saobraćaj je zatvoren sve do Zelenog venca.

   TAGOVI   pucnjava   ranjen   Beograd   Policija   Predrag Ranković Peconi   hotel Prag

informer.rs

Svedoci obračuna kažu i da su videli kako je sa lica mesta, u pratnji policije, odvezen srebrni “audi”, pa se pretpostavlja da je upravom tim automobilom ranjeni Ranković prevezen u Urgentni centar.

Ispred hotela “Prag” nalazi se veliki broj pripadnika policije, koji zaustavljaju i kontrolišu sve automobile u blizini. Zbog akcije policije, gosti hotela koji su se zatekli napolju ne mogu da uđu u svoje sobe, što će verovatno potrajati do okončanja uviđaja.

   TAGOVI   pucnjava   ranjen   Beograd   Policija   Predrag Ranković Peconi   hotel Prag

Inače, Peconi je vlasnik mnogobrojnih firmi, među kojima su Monus, Vital i Rubin Kruševac među najpoznatijima. Takođe, u njegovom vlasništvu su Televizija Hepi, Luka Pančevo i Pekarska industrija Pančevo.

IZVOR:INFORMER

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *