album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

VRATIO JOJ NOVČANIK I NAPISAO PISMO Kada ga je pročitala, ostala je bez teksta!

Dječak joj poslao novčanik na kućnu adresu

Dječak joj poslao novčanik na kućnu adresu

Taylor Sloan izgubila je novčanik u kojemu je bilo nešto novca, njena lična karta i bankovne kartice. Ugodno se iznenadila kada joj je desetogodišnji dječak vratio novčanik koji je slučajno pronašao. Osim što je postupio ispravno, poslao joj je i pismo koje ju je jako razveselilo.

Poslao joj je novčanik na kućnu adresu, samo tri dana nakon što ga je Sloan izgubila. Uz novčanik, stiglo je i kratko pismo.

Dječak, Nasim Lawrence, napisao je: “Draga dospođo Sloan, znam kako je to izgubiti nešto. Zato sam se pobrinuo da dobijete svoj novčanik nazad. Nadam se da sam vas razveselio jer vam je vraćena lična i novac. Drago mi je da sam ga pronašao, a ne neka loša osoba koja bi ga ukrala. Doimate se kao vrlo draga osoba koja radi dobre stvari za druge ljude, pa sam i ja želio učiniti nešto lijepo za vas. Plus, činim ispravnu stvar”.

novcanikxoxo

Iskreno pismo dječaka dirnulo je vlasnicu novčanika. “Učinio je dobro djelo. To pokazuje ako dolazi iz dobre porodice”, rekla je Taylor zainteresiranim novinarima.

Nasim je, tako, postao slavan. Vijest o njegovoj gesti došla je i do školskih kolega, pa mu je čestitao čak i direktora škole koju ide dječak. Taylor je razgovarala s njegovom mamom i odlučila mu poslati novčanu nagradu i vrećicu bonbona.

“Napisala sam i ja njemu pismo. Nadam se da ćemo postati prijatelji i nastaviti se dopisivati”, rekla je 22-godišnja Taylor.

djevojka-koja-je-izgubila-novcanik

Taylor Sloan

izvor:avaz/radioxxl

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *