album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

ZAVISNA OD SEKSA:DNEVNO NI 10X NJOJ NIJE DOVOLJNO!

ZAVISNA OD SEKSA: Ispovest jedne NIMFOMANKE kojoj nije dovoljno ni 10 puta DNEVNO! (VIDEO)

Ako je on preumoran, Sami će se snaći uz pomoć kolekcije seks-igračaka od hiljade evra koju čuva u kući.

Sami Volton ima 29 godina, a sa 20 je razvila težak zavisnosti od seksa, odnosno nimfomanije. Za sebe kaže kako nije rob droga, alkohola ni lekova, već sopstvene požude.

Danas uspeva da održi monogamnu vezu s partnerom Džejmsom Kitesom (38), ali priznaje kako ne može da drži ruke podalje od njega pa ga ”napada” seksom i do 10 puta na dan, zbog čega je iscrpljen.

– Većina muškaraca misli kako bi bilo super imati partnerku koja želi seks toliko koliko ja, ali nijedan moj bivši dečko nije mogao da se nosi s time. Srećna sam što sam upoznala Džejmsa, ne samo da je dovoljno fizički izdržljiv, već mi i pruža podršku i ne osuđuje – rekla je Sami.

– Na početku sam se osećao kao da sam dobio na lotu, ali sada postajem stariji i sve mi je teže da pratim taj tempo. Ponekad dođe težak dan, ali Sami to razume – kaže Džejms. Doktori su Sami davali terapiju u obliku tableta kako bi ograničila svoje seksualne porive, ali ona je to odbila jer se nije osećala dobro i smatrala je kako je niko od njih ne želi shvatiti.

Njen FB profil:

https://www.facebook.com/Sami-Walton-243373526017769/

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *