album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

Žene otkrile: Dragi muškarci, ovo želimo u krevetu

Dragi muškarci, ovo želimo u krevetu

Muškarci pokušavaju da shvate, ali često im ne ide za rukom, šta žene vole kada je seks u pitanju. Iako svaka žena ima drugačije preferencije, ako budete sledeli ova univerzalna pravila vaša draga će biti i više nego zadovoljna.

 Poznati portal “Your tango” objavio je deset najvećih ženski želja kad je seks u pitanju. Iskrene odgovore je dalo hiljadu žena, a sve se svodi na ovih deset želja.

Ljubite je, ali onako kako treba

Pravi poljubac čini čuda. Ljubljenje je vrlo intiman, ličan i strastven čin i poljupcem se može iskazati puno toga. Žene obožavaju prave poljupce. Započnite polagano i nežno, pratite njene reakcije i znaćete šta i kako dalje. Poljubite je dok u automobilu čekate da se upali zeleno, poljubite je pod tušem… ljubite je.

Predigru započnite izvan spavaće sobe

Za neke muškarce predigra znači dodir, ali mnogi muškarci ne razumiju da je najveća ženska erogena zona – mozak. Ženu može uzbuditi pogled, izjava, zavođenje… Žena voli da se oseti poželjnom, a za sve ovo nabrojano nije potrebno da se nalazite u spavaćoj sobi. Možete biti bilo gde i započeti s predigrom na razne načine.

Preuzmite kontrolu

Mnoge žene žele da u spavaćoj sobi njihov partner preuzme kontrolu. Ali, nemojte ovo pogrešno shvatiti. Preuzimanje kontrole ne znači da treba da budete grubi. U ovom smislu pod preuzimanjem kontrole se misli da muškarac bude samopouzdan, šarmantan, zavodljiv, da poštuje partnerku i njene želje. Kad žena želi da muškarac u spavaćoj sobi preuzme kontrolu to znači da mu ona veruje i da mu se prepušta, dozvoljava mu da je “uzme”.

Prihvatite se posla tamo dole… sad i uvek

Istraživanja su pokazala da oko 75 odsto žena nikad ne postigne orgazam samo s penetracijom. Što znači da ženi treba stimulacija klitorisa. Neke više vole oralni seks, neke stimulaciju prstima, a nekima pomažu i igračke za seks. Nije sve u penetraciji, zapamtite to i prihvatite se posla tamo dole, vrlo je jednostavno.

Neka se sve vrti oko nje

Žene vole da se osećaju posebno i poželjno. Potrudite se da se ponekad sve vrti oko nje. Neke žene uživaju u masaži, neke vole kad se muškarac trudi da uči sve kako bi ih zadovoljio. Nekima treba razgovor… Bilo kako bilo, ne zaboravite da joj date do znanja kol

iko vam znači, ali dela su važna, a ne samo reči.

aznolikost pokreta i radnji

Ponekad žena voli polako i nežno, ponekad joj treba seks na brzaka. No, većina žena se požalila da im je seks često prebrz i prekratak. Monotonija nikome nije zanimljiva. A ako želite da radite na još boljem obostranom seksualnom zadovoljstvu – potrebno je da se potrudite. Istražujte, eksperimentišite, razgovarajte.

Igra uloga

Preuzimanje neke druge uloge može biti oslobađajuće i zabavno. Ako na sebe stavite neki od raznih kostima koji se nude u seks-šopovima, možda ćete osloboditi neku svoju skrivenu stranu. U drugoj ulozi možete osloboditi neke vaše nesigurnosti. Neke žene privlače kad partnera vide u uniformi, a neke vole drugačijim izgledom da ih uzbude.

Neka ona preuzme kontrolu

Moć može biti veliki afrodizijak. I dok neke žene više vole da u spavaćoj sobi muškarac preuzme kontrolu, neke više vole kad one preuzmu kontrolu. Ne mora to biti BDSM stil života, neke žele jednostavno vole da osete da one vode igru u krevetu ili više vole pozu kad su one gore, a muškarac dole.

Seks u javnosti

I sama pomisao na mogućnost da možete biti uhvaćeni nekim je ženama vrlo privlačna. I ne mora to biti seks u javnosti s velikim rizikom da budete uhvaćeni. Ima žene koje su otkrile da ponekad u javnosti ne nose donji veš i uzbuđuje ih to, pogotovo kad partner zna i to ga jako pali.

Skinite je, polako

Prečesto parovi prebrzo pređu na ‘glavno jelo’. Prebrzo se skinu i prebrzo se stupe u odnos. Iako to može super funkcionisati jer je u pitanju strast, ponekad je poželjno ići sporije i više uživati u svakom trenutku. Zavodite je polako, skinite je sporo i neka je vaše ruke i poljupci polako pripreme na ono što tek sledi.

izvor i foto: hot; lies thru a lens/flickr.com

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *