album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

“ĆIRILICA”VIDEO//RADA IZ BEČA IZNELA ŠOKANTNE TVRDNJE O SMRTI PEVAČICE: Svekrva gledala Jelenino ubistvo!

VIDEO//RADA IZ BEČA U "ĆIRILICI" IZNELA ŠOKANTNE TVRDNJE O SMRTI PEVAČICE

Uverena sam da je Zorica Marjanović vođa porodične sekte i da je prisustvovala ubistvu snaje Jelene, izjavila je Rada Matić iz Beča u “Ćirilici” TV Hepi. U emisiji u kojoj su gostovali i poznati sektolog Slađan Mijaljević, glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević, kao i novinar našeg lista Aleksandar Crnomarković, Rada je izrazila sumnju da je pevačica Granda ubijena u ritualnom zločinu u nekom podrumu ili na tavanu, a da je njeno telo naknadno odneto na nasip u Borči

 Ubistvo,   istraga,   ćirilica ,  Jelena Marjanović ,  Rada Matić, Rada iz Beca, prepiska Zoran i Rada,

SMS PREPISKA:Zoran Marjanovic i Radmila Rada Matic iz Beca

Jelena Marjanović ubijena je u sektaškom ritualu kojem je prisustvovala njena svekrva Zorica, tvrdi Rada Matić iz Beča! Prema Radinim rečima, Zorica je, kao vođa porodične sekte, hipnotisala i uspavala Jelenu, koja je kasnije ritualno ubijena u nekom podrumu ili na tavanu. Njeno telo je kasnije preneto na nasip kod naselja Crvenka.

Jelena je ubijena 3. aprila i to sa 33 udarca kamenom, jer su to brojevi povezani sa Isusom Hristom
Rada Matić

   TAGOVI   Ubistvo   istraga   ćirilica   Jelena Marjanović   Rada Matić ubistvo vajber prepiska  ljubavna prepiska  sms poruke  rada koceljeva  rada bec  sve o uvistvu jelene

Rada M Rada Matić

Žena koja je nakon 23 dana dopisivanja raskrinkala Jeleninog muža Zorana kaže da je “stopostotno uverena u svoje tvrdnje i poziva Marjanoviće da je slobodno tuže ako misle da nešto od onoga što je rekla nije tačno”.

Zoran i _Rada, sms poruke rada i zoran, zoranova vajber ljubavnica, skandalozne poruke, sektaske poruke, rada resava slucaj jelene, ubistvo pevacice, jelena krsmanovic, jelenena marjanovic, zoran sms, rada sms poruke, veza rade i zorana

Zoran i _Rada, sms poruke rada i zoran, zoranova vajber ljubavnica, skandalozne poruke, sektaske poruke, rada resava slucaj jelene, ubistvo pevacice, jelena krsmanovic, jelenena marjanovic, zoran sms, rada sms poruke, veza rade i zorana
Zoran i _Rada, sms poruke rada i zoran, zoranova vajber ljubavnica, skandalozne poruke, sektaske poruke, rada resava slucaj jelene, ubistvo pevacice, jelena krsmanovic, jelenena marjanovic, zoran sms, rada sms poruke, veza rade i zorana
Zoran i _Rada, sms poruke rada i zoran, zoranova vajber ljubavnica, skandalozne poruke, sektaske poruke, rada resava slucaj jelene, ubistvo pevacice, jelena krsmanovic, jelenena marjanovic, zoran sms, rada sms poruke, veza rade i zorana
Mistično ubistvo

Rada Matić je sinoć u emisiji “Ćirilica” na TV Hepi iznela niz šokantnih tvrdnji o ubistvu Jelene Marjanović, do kojih je došla nakon intenzivnog dopisivanja sa njenim suprugom Zoranom, neposredno posle zločina.

– Jelena je ubijena u nekoj vrsti sektaškog rituala, a njena svekrva Zorica je vođa te sekte. Ona je najduže u tim pričama i ona je, kako to vole da kažu, prva “upoznala tvorca”. Zato sam ubeđena da je Zorica gledala kako ubijaju Jelenu, a mislim da su i ostali članovi porodice umešani u taj zločin. Jelena je, sasvim izvesno, ubijena 3. aprila, dan pošto je nestala, jer je to dan kada je preminuo Isus Hrist. Uz to sam sigurna i da su je ubili sa 33 udarca kamenom, što odgovara broju Hristovih godina u vreme smrti – tvrdila je sinoć Rada.

https://www.youtube.com/watch?v=pLXPmgEV_aI

Ona kaže da je potpuno uverena u svoje tvrdnje i poziva porodicu Marjanović da je slobodno tuži ako misle da nije tako.

Sve je očiglednije da je ovo ritualno sektaško ubistvo i da Marjanovići znaju ko je to uradio
Slađan Mijaljević, sektolog

– Sumnjam da su svi članovi porodice Marjanović bili prisutni na ritualu kada je ubijena Jelena. Međutim, to je samo moje mišljenje. Ali, stopostotno sam sigurna da je Zorica prisustvovala tom ubistvu. Neka me Marjanovići slobodno tuže ako lažem – otkrila je Rada u emisiji.

Kada smo nakon gostovanja na TV Hepi pozvali Radu Matić da nam pojasni svoje tvrdnje, ona nam je iznela još niz šokantnih detalja o samom činu ubistva.

Zoran i _Rada, sms poruke rada i zoran, zoranova vajber ljubavnica, skandalozne poruke, sektaske poruke, rada resava slucaj jelene, ubistvo pevacice, jelena krsmanovic, jelenena marjanovic, zoran sms, rada sms poruke, veza rade i zorana, sekte, vracare, gatare

Cirilica Radmila Rada Matic

– Sumnjam da je Zorica najpre nečim omamila Jelenu. Verovatno je uspela da je hipnotiše i uspava, a onda je nesrećna žena ritualno ubijena. Sve se to dogodilo na nekom tavanu ili u podrumu. Dakle, Jelena nije ubijena na nasipu, već je njeno telo naknadno odneto tamo i ostavljeno u kanalu gde su ga pronašli – pojasnila je svoje tvrdnje Rada Matić u razgovoru za Informer.

Opasna sekta

S druge strane, i poznati sektolog Slađan Mijaljević sve je uvereniji da je ubistvo Jelene Marjanović izvedeno kao ritual i da bi moglo biti povezano sa nekom sektom.

– U početku sam sumnjao u tu mogućnost, ali sada mi ovo sve više liči na ritualno ubistvo koje je svojstveno sektama. Ta žena je usmrćena velikim brojem udaraca kamenom, a da pritom nije niti silovana, niti opljačkana, što jasno govori da je posredi nešto sasvim drugo – upozorio je Mijaljević.

Mijaljević: Rada može da raskrinka ubice

Slađan Mijaljević kaže da je Rada Matić svojim dopisivanjem sa Zoranom Marjanovićem doprinela da mnoge bitne stvari iz ovog mračnog zločina izađu na videlo.
– Izuzetno je hrabro i odvažno ono što je Rada uradila. Zaista sam oduševljen, bila je na korak da natera Zorana da prizna sve što zna. Da je imala ozbiljniju pomoć policije, njihovih psihologa i stručnjaka za sekte, sigurno bi u tome i uspela – jasan je Mijaljević.

Ovaj stručnjak smatra i da članovi porodice Marjanović sigurno znaju ko je Jelenin ubica.
– Ne verujem da su je oni ubili, ali sigurno nešto znaju i kriju. Ponašanje te porodice jasno ukazuje na to da se radi o guruističkoj sekti gde su Zorica i njen sin Zoran “mesije”, a ostali ukućani uživaju u proizvodima njihovog rada. Čak postoji šansa da su oni deo neke mnogo veće i ozbiljnije sekte. Takve sekte su jako opasne – kaže Mijaljević.

RADA: Proverite Zoranovu pušku

Rada Matić je posebno napomenula da bi trebalo proveriti Zoranovu pušku na čijem kundaku su ugravirane klavirske dirke. On je tu pušku pomenuo u dopisivanju sa njom, a prema tvrdnjama iz policije, to oružje nije oduzeto Zoranu prilikom dva pretresa kuće Marjanovića.
– Zna da je Zoran tvrdio kako je ta puška završila u policiji. Međutim, ne govorim vam ja bezveze da bi to oružje obavezno trebalo proveriti – rekla je Rada u jednoj od ranijih izjava.

A sve ovo ako ste propustili da pogledate na TV PINKU mozete pogledati ovde:Rada Matic eksluzivno na TV povodom dopisivanja za Zoranom.

A da Vas podsetimo 19.05 2016 godine u istoj emisiji “CIRILICA” kod Milomira Marica na TV HAPPY ucestvovali su muz Zoran ubijene pevacice Jelene, kao i njen svekar.Pa ako Vas zanima da sve ovo malo bolje shvatite, kao i sta su oni tom prilikom rekli-pogledajte sledeci VIDEO

izvor:Informer/TV Pink/Radio XXL

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *