album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

RADA OGORČENA PRIZNALA: Ništa od ovoga nisam htela, pojavila sam se samo…

VIDEO:Ispovest Radmile Matić: Nudio mi je seks!

Nije ispoštovan dogovor između MUP-a i mene.

Policija me je izdala i zbog toga nameravam da se obratim i ministru Nebojši Stefanoviću jer nije ispoštovan dogovor između MUP-a i mene. Ispalo je da sam samo htela pet minuta slave, ali to nije tačno.

     Jelena Krsmanović Marjanović Zoran Marjanović Rada M. pevačica ubijena Zvezda Granda Borča istraga

Fejsbuk Rada Matić, Rada M

Kako Rada objašnjava, oseća se izdanom od policije jer su informacije koje je njima dala procurele u medije i zbog toga je ona najviše ispaštala.

– Ništa od ovoga nisam htela. Pojavila sam se samo u jednoj emisiji da bih objasnila šta je istina, a ne da bih bila viđena. Nisam došla u Srbiju po pet minuta slave, a na kraju je sve tako ispalo – kaže Rada, koja se u subotu iz rodne Koceljeve vratila u Beč.

Hoće da se obrati ministru policije

– U narednih nekoliko dana planiram da se obratim ministru policije jer imam poruke kao dokaz da sam sarađivala sa policijom, kao i njihove planove da me iskoriste u ovom slučaju – tvrdi Matićeva.

Radmila Rada Matić, Zoran Marjanović , agovi: Borča, Jelena Marjanović, Radmila Matić, Ubistvo, Zoran Marjanović

Radmila Rada Matić, Zoran Marjanović

Ona navodi da je dobila mnogo poziva za gostovanje u raznim emisijama, kao i u rijalitiju “Parovi”, ali da je sve odbila.

Na komentare Zorice Krsmanović, majke ubijene pevačice, da gazi preko njene mrtve ćerke, Rada kaže da je zgrožena.

– Razumem da joj je teško, ali ja sam Jelenu u dopisivanju sa Zoranom sam jednom pomenula, i to u poruci u kojoj sam napisala da se nadam da je Jelena sada srećna i mirna. Ogorčena sam kako me je sve nazvala Jelenina majka – objašnjava Rada.

Prema njenim rečima, sa Zoranom se nije čula otkako se njihovo dopisivanje pojavilo u medijima, pa čak ni posle gostovanja na televiziji.

OVO JE RADA M. iz Beča koja tvrdi da ju je policija unajmila da ZAVEDE ZORANA MARJANOVIĆA!

Inspektori su Radi predložili da bude njihov doušnik i pomogne u istrazi, što je ona prihvatila i došla je u Beograd

Zoran Marjanović, Radmila Rada Matić , Radmila Matić na TV Pink, Rada Matić, Zoran Marjanović, Jelena Krsmanović

Radmila Matić

Foto: Telegraf, Facebook, Kurir

Provaljena doušnica, koja je trebalo da odvuče Zorana Marjanovića u krevet ne bi li joj on, tokom erupcije strasti, otkrio neki novi detalj u vezi sa ubistvom pevačice Jelene Marjanović, vratila se juče u Beč nesvršena posla.

Prema pisanju medija, reč je o gastarbajterki Radmili M. (35). Policijska doušnica koja je trebalo da seks – aferom sa Zoranom Marjanovićem rasvetli ubistvo pevačice Granda Jelene Marjanović nije nikakva mlađana medicinska sestra, već žena iz okoline Koceljeve, koja je, bežeći u Beč radi boljeg života, navodno u Srbiji ostavila dvoje maloletne dece.

U žižu javnosti dospela je pre dva dana, kada se našla u centru istrage ubistva Grandove pevačice. U javnost su procurile poruke lascivne sadržine koje je razmenjivala sa udovcem nesrećne pevačice Zoranom Marjanovićem. Međutim, iza prepiske, muvanja, zakazivanja seksa i erotske masaže stajali su zapravo beogradski inspektori, kojima su Radmila i njen Fejsbuk profil poslužili kao mamac za Marjanovića.

Policija je do nje došla preko Fejsbuk grupe “Podrška Zoranu Marjanoviću i njegovoj porodici”, putem koje se sa Zoranom duže vreme dopisivala. Kako je dopisivanje odmicalo i Zoran sve više imao poverenja u nju, uključila se i policija koja ju je pozvala da radi za njih, pišu mediji.

Inspektori su joj potom predložili da bude njihov doušnik i pomogne u istrazi, što je ona navodno prihvatila i došla je u Beograd. Dala im je šifru svog Fejsbuk naloga, s kojeg su oni slali poruke Marjanoviću, kao i s mobilnog telefona, preko Vajber alikacije. Plan im je ubrzo provaljen, a poruke koje je Zoran razmenjivao s njom, rj. policijskim inspektorima, puštene su u javnost. Zbog toga je Radmila navodno pobesnela na policiju tvrdeći da je izigrana i da nije ispoštovan prethodni dogovor.

 

Uzorna građanka kojoj je jedini cilj bio da pomogne policiji u rasvetljavanju jedne od najvećih misterija u poslednjih nekoliko godina, rodom je iz sela Donje Crniljevo kod Koceljeve. Ona nema 24 godine, kao što piše u porukama koje je slala Zoranu Marjanoviću, već 35, a u Beču ne radi kao medicinska sestra , već kao priučena maserka.

Ona se veoma rano udala, a ubrzo i razvela od vrednog poljoprivrednika Dobrivoja (47) iz sela Bukor blizu Šapca, s kojim ima dvoje maloletne dece – ćerku (17) i sina (15).

– Sumnjam da Radmila radi kao medicinska sestra u Beču, pa ona ima samo osnovnu školu završenu. Ranije mi je ćerka pominjala da radi kao maserka u Austriji – rekao je Radin bivši muž Dobrivoje, za kog se udala kada je imala samo 15 godina.

Brak, međutim, nije potrajao jer je posle samo nekoliko godina raskrinkana doušnica ostavila muža i decu, i pobegla u Beč.

Ona je još davno otišla u Beč, zato smo se mi rastali. Nas dvoje nismo zajedno od 2005. godine, čujemo se samo kada treba da se dogovorimo o viđanju dece. Sin živi sa mnom, a ćerka, pošto je skoro punoletna, izabrala je da ode kod majke. Trenutno je u Crniljevu kod babe i dede, averovatno će otići za majkom u Beč – rekao je bivši muž Dobrivoje.

Fejsbuk profil sa kog su se policijski inspektori u Radmilino ime danima dopisivali sa Zoranom Marjanovićem, prekjuče je deaktiviran, kada se ceo slučaj oteo kontroli. U snimljenom telefonskom razgovoru, ona je potvrdila da su ga policajci koristili, a potom i isključili.

Foto: Fejsbuk / Zoran Marjanovic, Borča, Istraga, Jelena Marjanović, Policija, Ubistvo, Zoran Marjanović

Foto: Fejsbuk / Zoran Marjanovic

Radmilina rođaka rekla je da je ona volela da se druži sa opasnim momcima, kao i da je sa jednim šabačkim kriminalcem bila baš bliska. Zbog toga se u Koceljevi priča da je policija do nje došla upravo preko njenih poznanika iz šabačkog podzemlja.

Zoran Marjanović kaže da je Rada ispala glupa i da je od samog starta znao da mu je ona nameštena.

Svaka vam čast što ste je raskrinkali. Mnogo je glupa ispala. To je novinarstvo, kad utvrdiš istinu. Ja razumem da policija radi svoj posao i podržavam svaku njihovu akciju. Nemam ja šta kome da se pravdam, kao što sam rekao, od samog starta mi je ta žena bila sumnjiva. Nadam se da će me sad ostaviti na miru. Dosta je bilo istovareno šodera na mene – rekao je Zoran.

(Telegraf.rs)

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *