album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

Prostitucija na estradi:Prodaju se zene i muskarci!?

Prostitucija na estradi

Godinama se u javnosti govori o elitnoj prostituciji u Srbiji, u koju su uključene pjevačice, starlete, manekenke, voditeljke i glumice. Na estradi ovo nije nikakva tajna i tačno se zna ko, šta i za koliko novca radi, kome je pjevanje samo paravan i način da podigne sebi cijenu na tržištu najstarijeg zanata. Još se prepričavaju riječi jedne poznate voditeljke koja je svojevremeno rekla: “Kad mi se hoće – hoće, kad mi se neće – 500 eura“. Kako su reporteri “Vesti“ saznali istražujući ovu temu i razgovarajući sa policajcima ova pojava je veoma raširena.

 Nataša Đorđević. Dragan Pantić, Dragan Pantić Smederevc, Vanesa Šokčić, Policija, Kriminalac, Pevačica ,Pevač, Žena, Muškarac, Prostitucija, Estrada Srbija

Prostitucija na estradi: Prodaju se i žene i muškarci!

Radeći na slučajevima suzbijanja prostitucije naišli smo na dosta u javnosti relativno poznatih osoba koje se bave ovim poslom ili koriste usluge prostitutki, ali o imenima ne možemo da govorimo. Obično se dešava da menadžeri pjevačica u usponu dođu u neki lokal i posreduju u prostituciji, odnosno nude usluge svoje “štićenice“ prijateljima ili poznanicima za po nekoliko stotina eura – kažu sagovornici “Vesti“ iz beogradske policije.
Prostitucija na estradi: Prodaju se i žene i muškarci!

Tako jedna od poznatijih starleta koja je već duže vrijeme prisutna na estradi, inače poznata po provokativnim fotografijama i oštrom jeziku, svoje seksualne usluge isključivo preko poznanika i preporuke naplaćuje od 300 do 500 eura.

– Ona je je, kao i većina osoba sa estrade koje se bave ovim poslom, u šemi sa kriminalcima, pošto oni najviše i troše novac na ovakvu zabavu. Sa jednim osrednjim kriminalcem bila je u vezi, koga smo u to vrijeme prisluškivali zbog raznih krivičnih djela. On se hvalio prijateljima kako je u šemi sa ovom starletom, a kada mu nisu povjerovali, pozvao je telefonom. Rekao joj je da želi uskoro da se vide, da mu nedostaje, a onda su detaljno počeli da opisuje šta su sve radili i šta bi voljeli da rade u seksu kad se vide. To su sve slušali njegovi prijatelji – otkriva izvor “Vesti“.

Tokom višedecenijske estradne karijere Dragan Pantić Smederevac se naslušao svega i svačega, a kako kaže, to nije ništa novo.

 Nataša Đorđević. Dragan Pantić, Dragan Pantić Smederevc, Vanesa Šokčić, Policija, Kriminalac, Pevačica ,Pevač, Žena, Muškarac, Prostitucija, Estrada Srbija

estrada srbije, mikrpfom kap pasrafan

– U borbi za popularnošću i boljim životom, na estradi se sredstva ne biraju. Prostitucije ima koliko hoćeš! Kreveti su uvijek bili oprobano mjesto na kojem se može obezbijediti prosperitet. Nije to nikakav novi izum – bilo je toga i ranije. Samo, nisu žene na estradi jedine koje su spremne na sve. Ima na estradi i muškaraca koji se bave prostitucijom. Ne samo da lako liježu sa ženama koje im mogu pomoći u karijeri ili platiti, već im nije problem da legnu ni sa muškarcima – kaže Smederevac, dok Vanesa Šokčić ističe da prostitucije ima i u drugim profesijama.

– Kao i u svim ostalim profesijama, tako i na estradi ima onih koji se bave tom rabotom. Da li je to nelegalna ili legalna prostitucija, elitna ili manje glamurozna, nije ni važno, svi znaju o čemu se radi. To je pitanje morala, a ima osoba koje su spremne na mnogo toga zarad para, ploče, neke koristi. Toga je bilo i ranije, samo su se “baje“ obično nazivale “sponzorima projekta“. Meni tako nešto nikada nije nuđeno, jer zna se dok maca ne mrdne guzom i ne digne rep, mačori ne naskaču na nju – kaže Vanesa.

Kriminalci vole pjevačice

Većina estradnih “umjetnica“ koje se bave prostitucijom, ulaze u veze sa kriminalcima, koji imaju najviše novca i vole da ga troše na ovu zabavu. Ono što ne znaju, jeste da je dobar dio tih kriminalaca pod “mjerama“ zbog svojih aktivnosti sa druge strane zakona.

– Tako je poznata pjevačica i igračica bila u vezi sa jednim od najpoznatijih srpskih kriminalaca. Kada je zatrudnila sa njim, pozvala ga je jednom prilikom i pitala šta da rade. On joj je “šmekerski“ odbrusio… “to je tvoj problem, ti ga riješi“, poslije čega je abortirala – saznaju reporteri “Vesti“ u policiji.

Izvor:Vesti/ekskluziva.ba

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *