album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

ZORAN MARJANOVIĆ SE BRANI ĆUTANJEM:POLICIJA OČEKUJE PRIZNANJE!

ZORAN MARJANOVIĆ SE BRANI ĆUTANJEM: Vadi se na trenutni šok, POLICIJA OČEKUJE PRIZNANJE!

Izvor blizak istrazi otkrio je za Pink.rs da se Zoran još uvek brani ćutanjem, ali se ”vadi” na trenutni šok, kao i da postoje konkretni dokazi o ubistvu, ali se čeka njegovo priznanje

Domaća javnost zanemela je zbog hapšenja Zorana Marjanovića, supruga ubijene pevačice Jelene. Portal Pink.rs prvi je pisao o Zoranovom hapšenju kog je policija zatekla u porodičnoj kući u Borči. 

Prilikom hapšenja, Zoran je zanemeo i kratko prokomentarisao da on nije ubica. Marjanoviću je policija odredila pritvor od mesec dana, a on će do ponoći biti prevezen u CZ.

Izvor blizak istrazi otkrio je za Pink.rs da se Zoran još uvek brani ćutanjem, ali se ”vadi” na trenutki šok, kao i da postoje konkretni dokazi o ubistvu, ali se čeka njegovo priznanje!

– Zoran se sada brani ćutanjem, ali vadi se na trenutni šok. Postoje konkretni dokazi, ali se čeka Zoranovo priznanje. Nagađa se o mogućim motivima ubistva.

To bi moglo da bude ubistvo na svirep ili podmukao način, ubistvo iz koristoljublja, radi izvršenja ili prikrivanja drugog krivičnog dela, iz bezobzirne osvete ili drugih niskih pobuda, ubistvo člana porodice kog je ubica prethodno zlostavljao – kaže izvor blizak istrazi za Pink.rs.

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *